上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  533.6k

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-25 08:48 發表 查看引用來源
枝豆都好識嘆!公司仲有冇其他女仔?
女人人(50樓上)就有。仲有個叫Sandra嗰老處女,身形同肥媽有得比,佢就係嗰會計!🤣🤣🤣

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-25 08:50 發表 查看引用來源

啲假仔嚟香港賺好多錢㗎,通常公司都會租啲豪宅俾佢哋做宿舍,所以佢哋可以洗好多錢玩女人。
正是!80、90年代日本派去海外員工人工同福刴非常好!所以有好多唔願返日本!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 09:04 發表 查看引用來源

女人人(50樓上)就有。仲有個叫Sandra嗰老處女,身形同肥媽有得比,佢就係嗰會計!🤣🤣🤣
咁即係枝豆食曬全公司最正個三個女仔!😬

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 09:05 發表 查看引用來源

正是!80、90年代日本派去海外員工人工同福刴非常好!所以有好多唔願返日本!
佢哋可以有錢到煮食同埋飲用水唔用水喉水,全部用樽裝礦泉水或者蒸餾水。
曾經試過類似你講枝豆嘅物體係我鄰居,成日帶唔同嘅女人返屋企,亦試過有一次我半夜返屋企,見到佢醉咗瞓咗喺我哋嗰層嘅升降機大堂,我扶佢去佢單位門口,之後佢開門入去佢自己單位,跟住我開我屋企道門嘅時候,佢突然之間行返出嚟,拎咗張$1000俾我,我又唔識日文,佢又聽唔明英文,我耍手擰頭,跟住佢發爛渣用日文鬧我(雖然我唔知佢講咩),之後佢夾硬將張銀紙塞落我衫袋度,跟住佢又又返屋企閂門🤣

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-25 09:06 發表 查看引用來源
咁即係枝豆食曬全公司最正個三個女仔!😬
佢想。每人50K,一日就唔是150K!
不過有時有啲嘢唔係有錢就可以有美滿收埸!睇埋下一篇update你就會明。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 09:14 發表 查看引用來源

不過有時有啲嘢唔係有錢就可以有美滿收埸!睇埋下一篇update你就會明。
如果唔美滿就嘥錢啦!😂
不過果時五萬蚊好多錢!

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-25 09:19 發表 查看引用來源
如果唔美滿就嘥錢啦!😂
不過果時五萬蚊好多錢!
而家五萬蚊1Q,可能講緊2、3線明星嘅價錢

枝豆身型咁唔好, 應該用唔晒3次射精quota啦.
如果佢抽多D水, 攬攬錫錫, 用手用口搞到Athena高潮, 咁都值回票價既. 學你地話齋, 前戲先最好玩.

個 party有幾多時限?出唔到3次咪失威!定馬上風🤣🤣🤣
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 09:14 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-25 11:17 發表 查看引用來源
個 party有幾多時限?出唔到3次咪失威!定馬上風🤣🤣🤣

做金融行業真係紙醉金迷,令我想像到當年有兩個中學女同學,畢咗業之後就投身呢個行業,當中有一個顏值拍得住阿嬌巔峰嘅時候,計返而家佢都應該42,已經做到某個金融機構高層,可惜畢業之後已經同佢冇再聯絡。(咁多年我相信佢比唔少人屌過,可能因為咁樣而家仍然未結婚)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆