上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  986.1k

引用:
原帖由 柯秩仔 於 2011-5-25 06:00 PM 發表 查看引用來源
發哥您好:

小弟係發哥嘅長期潛水讀者 (由三姊妹第一集開始). 讚譽嘅說話各位讀者, 網友, 粉絲同師兄弟姊妹講得不少, 亦是小弟心底話, 在此不贅. 但發哥文章能做到樂而不淫, 雅俗共賞, 知識性與娛樂性 ...
多謝讚賞和支持!更加多謝未來柯師奶呀!唔係賣廣告,真係幾好睇架!
PM我呀!不過有部份未有『收藏版』,因為尚未有時間做。
祝賀兩位,『情繫今生』!『永結同心』!‥‥‥

引用:
原帖由 elampersian 於 2011-5-25 06:48 PM 發表 查看引用來源
祖琳同宇凌好慘呀

唔好咁啦
世事就係咁架啦!:smile_39:

引用:
原帖由 APPLE27049 於 2011-5-25 08:05 PM 發表 查看引用來源
難見的好文!!金發兄你幾多歲阿??:smile_13:
吓!唔答得唔得呀!:smile_13:

引用:
原帖由 godiva_bid 於 2011-5-25 11:07 PM 發表 查看引用來源
吸血鬼都會死的嗎?是否離開古墓就無事啦?

吸血鬼是會死的! 希望離開古墓後都唔會有奇蹟出現!!:')

引用:
原帖由 Jan_li 於 2011-5-25 11:21 PM 發表 查看引用來源
發哥,別傷感了,要努力完成任務,為兩人達成其願.....(淚水....)
許老師現在這樣,結局.........
童話啊........耳邊饗起衛蘭一句歌聲「就算世界沒童話...」之後的忘記了......
最後衝刺了,結局寫好麽?不論如何 ...
結局,悲喜交集!!好好睇!(又自己讚自己!)

引用:
原帖由 duly5622239 於 2011-5-26 12:29 AM 發表 查看引用來源
發哥,發哥支持你,沒有你這區會很無聊,可5可以重貼你以前的大作呀?
會的!因為好多讀者想睇返第一輯!

引用:
原帖由 kwoi 於 2011-5-26 01:35 AM 發表 查看引用來源
大眼妹....唔好再死啦!:') :')
種魔的秘密(盜墓的最初原因....)究竟係咩呢?三足怪蟲?

MISS許終於比人爆菊~:smile_47:

祖琳隨時再大開殺戒,魔獸係咪就快出世....:')
為了找尋『種魔』的秘密呀!
魔獸快將橫空出世!不過,似乎未必這樣順利! 『九首妖姬』似乎搞錯了一些事!

今次個故事睇到有d唔開心:')

引用:
原帖由 peterchan888888 於 2011-5-26 05:29 AM 發表 查看引用來源
今次個故事睇到有d唔開心:')
唔駛唔開心,結局也許很好的! 否極泰來嘛!

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-5-26 03:25 AM 發表 查看引用來源

咁你估下今次會唔會!
雪兒和大眼妹會不會復活!如何復活!祖琳如何化險為夷!許雅姿怎樣逃出厄運‥‥‥
雪兒同大眼妹應該係靠雪綾幫佢地復活掛!話哂雪綾都有隻魔戒!至於種魔嗰度,我就真係唔識估喇!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆