上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[139]

收藏  |  訂閱
1.5k  32.5k

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

做咩過妳呢關呀......:smile_o10:

咁呢一關過左咁又點......:smile_o11:
送個靚女比你

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-2 05:59 PM 發表 查看引用來源

做咩過妳呢關呀......:smile_o10:

咁呢一關過左咁又點......:smile_o11:
點你去死咩~~~咁驚:smile_45:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-2 05:58 PM 發表 查看引用來源
你擺張靚仔相上來,,,,,,,, 一定大把:smile_30:
我又無諗住揾d 咩......吹下水姐...
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-2 05:59 PM 發表 查看引用來源
真係好傷 wor .... 咁你好番晒未:smile_41:
咁好返晒......都3年前既事....:smile_13:
不過各方面都係差左......成日都會有陰影...:smile_13:

急尿去個廁先:smile_43:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-2 06:02 PM 發表 查看引用來源

我又無諗住揾d 咩......吹下水姐...

咁好返晒......都3年前既事....:smile_13:
不過各方面都係差左......成日都會有陰影...:smile_13:
難免o架喇........ 慢慢來啦, 心境好緊要的

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-7-2 06:01 PM 發表 查看引用來源
點你去死咩~~~咁驚:smile_45:
妳似囉.....:smile_34:
引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-2 06:00 PM 發表 查看引用來源
送個靚女比你
客氣喇......

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-7-2 06:02 PM 發表 查看引用來源
急尿去個廁先:smile_43:
水唔水話比人知呀:smile_45:

真係做野.........:smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-2 06:04 PM 發表 查看引用來源
水唔水話比人知呀:smile_45:
有始有終嘛:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-7-2 06:08 PM 發表 查看引用來源
有始有終嘛:smile_30: :smile_30:
始亂終棄:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆