上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.1k

引用:
原帖由 tommy414 於 2024-7-23 17:40 發表 查看引用來源
至親嘅生離死別尤甚,而且到咗4/50歲,上一代嘅人就會嗰頭近.........

莫過話上一代,我自己同輩都走咗唔少。。。

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-23 18:12 發表 查看引用來源
大家圈子唔同咗,好難再keep住聯絡。
正是!世界就係咁現實!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-24 09:06 發表 查看引用來源

雖然我唔係醫生,但我覺得好明顯地雅典娜係性上癮。嗰個年代一個女人可以有1,000,000,真係唔簡單。
另外嗰個年代可以去英國定居本身都唔簡單,屋企一定有啲加底或者背景先可以支持到佢咁做,所以鯨魚一定唔係一個普通人。 ...
其實寫Steven我除咗佢性能力強之外,我真係唔知可以去形容佢。我只知道佢少敏少背景。但同佢一齊你會feel到佢係有啲嘢唔想你知。
同埋佢嘅眼界絕對唔係20歲普通𡃁仔嗰種。你睇佢對Athena形象打扮嘅意見你就知。

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-24 09:06 發表 查看引用來源

雖然我唔係醫生,但我覺得好明顯地雅典娜係性上癮。嗰個年代一個女人可以有1,000,000,真係唔簡單。
另外嗰個年代可以去英國定居本身都唔簡單,屋企一定有啲加底或者背景先可以支持到佢咁做,所以鯨魚一定唔係一個普通人。 ...
佢由日本返咗嚟香港就不停接日本漫畫翻譯,一直做到99年。。。搵好多。你宜家去搵吓80、90年代香港出版商出嘅日漫,一定喺最後一頁翻譯者度見到佢名。

引用:
原帖由 hoho.cosmos 於 2024-7-24 09:26 發表 查看引用來源
Athena冇睇錯Kenny同佢班朋友,始終係細路,唔識得錫住女仔。
好彩Steven當你係兄弟,冇對你做啲咩,原來佢勢力咁大
對你來講用手指仲好啦,可以專心睇Athena高潮既表情 ...
我哋𡃁仔時咪有係咁?🙈🙈🙈

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-24 09:59 發表 查看引用來源
(少少離題)
Vincent兄嘅時空背景,令人不禁懷緬惜日香港股市嘅興旺。縱然有起有落,但起碼有賭未為輸。
其實香港股場仲衰過去澳門賭!去澳門賭你起碼知自己輸喺邊!香港股市?你輸到跌樓都唔知究竟輸啲乜!

首先介紹吓枝豆さん(森本孝枝)呢條日本仔先(之前update又少少提及過)。三十中歲、滿臉暗瘡印、中長度髪型但中間分界,長方形面孔,少少開始提早中年發福嘅身型,人工非常高,連住屋律貼、交通費律貼等,一個月人工就嚟十皮嘢!喺公司乜都唔駛做,只係負責管數(仲要係公司會計做好晒至俾佢check!),非常清閒。乜國語言都唔識,只識得日文!所以台灣老細又點會肯留佢呢?人工咁高,又冇女朋友、老婆、仔女要供養,大把錢喺手,但就非常孤寒!從來冇試過請公司同事食嘢,而且為人非常小氣,小小事可以嬲足幾日!有一次R因為見客,食晏遲咗幾分鐘返到公司,佢居然玩扣糧!屌!有邊一個經紀唔駛見客?結果兩個大炒一場!成個月冇講過一句說話!糧。。。最後當然照扣!
典型日本大男人台型、小男人脾氣。
以下對話喺係1999年一月中至底某一晩放工後,我同Athena食晚飯時候發生(已經忘記正確日子)。
Athena:你知唔知道今日食晏時,枝豆靜靜雞同我、水姐、Ruby講乜?
我:講乜?
A:佢下個月初要走,佢話搵一晚想請我哋一齊食飯。
我:係?甘正?轉死性喎!幾時?等我同R講夾吓時間先。
A:吓?男人你都啱?
我:吓?😳
A:呢餐飯只有預我、水姐同Ruby咋。
我:咁奇怪?
A:仲有再奇怪嘅嘢,想唔想知?
我:想,當然想!
A:佢話想請我哋三個去佢屋企食飯同。。。玩。如果我哋應𠄘嘅話,每人五萬。
我:玩?玩乜。。。?唔嗱係呀?😱😱😱
A:就係!
我:咁。。。咁。。。妳有冇應𠄘到呀?
A:考慮緊。五萬喎。而且條友只係普通咸濕日本仔一個,睇佢玩唔到啲乜嘢。佢係想襯今次機會玩一次大嘅。不過。。。
我:不過乜嘢?
A:水姐個儍婆話佢應該會應𠄘!Ruby仲考慮緊。
我:唔係呀麻?
其實聽到Athena話水姐會應承、Ruby都考慮緊,我條周已經扯到飛天!
Athena,水姐再加埋Ruby同枝豆喺床上大戰。。。單係想像個畫面已經太。。。淫亂!
介紹一吓水姐先。佢係典型愛靚唔愛命、口水多過浪花不停聲大大講嘢,永遠鐘意著低胸背心短裙、出街(我懷疑喺屋企都係)永遠化晒妝,短啡黑頭髮、身型高高瘦瘦、40歲師奶。。。不過係一個睇得下又玩得落嘅師奶。因為冇生小朋友(佢老公好討厭小朋友),所以身材仲keep得幾好。點解鐘意著低胸背心同短裙?因為佢對腳夠修長。。。同埋對波有啲睇頭!不過,R同埋我一直懷疑佢對胸係。。。後天加工。
Ruby就同水姐完全相反。乖乖女一個。佢同佢老公喺由細個玩到大。。。再玩到拍拖、玩埋結婚、再玩生仔。亦即係話Ruby呢一生只有一個男人!佢身材中等,比較廋,但對於一個已經生咗個小朋友嘅女人嚟講,佢算keep得十分好,而且嗰樣仲帶有幾份清純味道。唔講真係唔知已經做咗人媽咪!
我:咁妳。。。會唔會應承?
Athena:如果水姐真係應承,我都會。
震撼呀!突然間好羨慕枝豆!咁好命可以享齊人之福。。。分分鐘仲會享「三人」之福!過咗幾日嘅一個星期六晏晝,我同Athena喺老尖維多利亞酒店開房,正當我努力喺Athena入面衝刺嘅時候。。。
Athena:講樣。。。嘢。。。你知。。。
我:乜嘢事。。。
A:我。。。水姐。。。仲。。。仲有Rrrrrrrby。。。。已經。。。應𠄘咗。。。。枝豆。。。呀呀呀。。。Ahhhrrrrr!喂!仲有冇快啲呀?5分鐘都冇,有冇攪錯呀?!!!
我:大佬,我做得火熱之際妳突然咁講,我有乜可能唔射呀?😭😭😭
不過。。。佢哋三個服侍枝豆嗰畫面實在太咸濕,俾Athena吹咗唔夠幾分鐘,我支炮已經即刻硬返!
其實水姐同Ruby,我個人對Ruby嘅決定比較有興趣。因為佢太純太乖,而且佢同佢老公好恩愛,又有個小朋友,所以好難想像佢居然會答應枝豆。
Athena:你知唔知Ruby個老公失業?
我:係?真係唔知道喎!唔怪之得佢會應承啦。
A:如果俾你揀上床,你會揀水姐定Ruby?
SHIT!我突然覺得好似有個氹喺我面前等我踩落去。。。小心小心。。。
我:我兩個都唔揀,我只要妳!
A:賣口乖!放心喎,我唔係想跣你。我只係想知你會揀邊一個。
我:真係唔係想。。。試我?
A:真。
我:我。。。我會揀水姐。😅😅😅
A:點解?
我:因為我真覺覺得佢應該幾玩得。
A:我都覺。個儍婆仲話佢老公馬上同意,仲叫佢出去玩多啲見下世面!
我:唔係呀?😱😱😱
Athena講星期五晏晝佢哋襯食完晏未開工,佢就代表佢哋三個將個決定話俾枝豆知。枝豆當時聽完簡直唔敦相信Athena係講真!於是佢就同Athena同埋水姐一齊去咗pentry度傾細節。Ruby因為怕羞所以冇參加。佢哋三個人三口六面講明枝豆要入咗錢俾佢哋先,而且嗰日只可以得佢哋四個,唔可以突然再有其他人參加。佢哋去到枝豆屋企會先沖涼,然後佢哋三個都只會著under出嚟(仲應𠄘會係性感款色),佢哋可以輪流或者一齊同枝豆上床,但一定要用套,同埋每人只可以射一次精,唔可以有第二次。如果要有第二次就要額外加多五萬蚊!唔玩屎忽、唔玩SM。其他乜都可以,包括口交。口交就唔駛用套,但一定唔可以口爆或顏色。
枝豆聽完馬上強烈反對唔可以口爆同顏射。。。經過一個晏晝來來回回討價還價,最後Ruby話佢同佢老公好等錢駛,唔好再爭落去。結果就係Ruby呢個真情表白,佢哋就決定讓步,同意枝豆可以口爆同顏射佢哋,不過就再一次強調枝豆只能夠喺佢哋每人身上射一次精,要射入套度、定口爆、定係顏射,就由佢自己決定!
佢哋約定二月七號星期六晏晝上枝豆腐屋企。。。
我當然逼Athena應承事後要話我知嗰日所發出嘅一切!
嗰一排技豆喺公司見到我都會笑口噬噬。。。
屌!
無瑞瑞有多個㯲兄弟!突然發現女朋友太放太大膽真係幾大鑊。。。
咁攪法分分鐘以後出街𠒇口𠒇面就有襟兄弟喺眼前!
Fxxking Hell!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 08:37 發表 查看引用來源
首先介紹吓枝豆さん(森本孝枝)呢條日本仔先(之前update又少少提及過)。三十中歲、滿臉暗瘡印、中長度髪型但中間分界,長方形面孔,少少開始提早中年發福嘅身型,人工非常高,連住屋律貼、交通費律貼等,一個月人工就嚟十皮嘢!喺公司 ...
另外嗰兩個位錢我明白,但係雅典娜真係完全為興趣🤣。

我老婆喺未識我之前同埋初初識我嘅時候,都曾經試過為學業同埋錢,出賣身體。

所以為興趣(相信都因為係性上癮)。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-25 08:37 發表 查看引用來源
首先介紹吓枝豆さん(森本孝枝)呢條日本仔先(之前update又少少提及過)。三十中歲、滿臉暗瘡印、中長度髪型但中間分界,長方形面孔,少少開始提早中年發福嘅身型,人工非常高,連住屋律貼、交通費律貼等,一個月人工就嚟十皮嘢!喺公司 ...
枝豆都好識嘆!公司仲有冇其他女仔?

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-25 08:48 發表 查看引用來源
枝豆都好識嘆!公司仲有冇其他女仔?
啲假仔嚟香港賺好多錢㗎,通常公司都會租啲豪宅俾佢哋做宿舍,所以佢哋可以洗好多錢玩女人。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆