上一頁下一頁
發新話題

***假如愛有天意***...............[98]

收藏  |  訂閱
743  5.0k

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:28 PM 發表 查看引用來源
吓,,,你無野呀,,甘靚女,,,都叫我呀哥,,,
吓... ..大獲....搞錯左..:smile_29:
Sorry Sorry 利妹妹...

引用:
原帖由 MATHES232 於 23/4/2009 12:32 PM 發表 查看引用來源

你咁話利利都有呀,:smile_27: 你想死呀:smile_38:快say sorry:smile_41:
係呀,,,蓉蓉,,,佢蝦我,,,我唔彩佢,,,,:') :') :')

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-23 12:32 PM 發表 查看引用來源

你咁話利利都有呀,:smile_27: 你想死呀:smile_38:快say sorry:smile_41:
哦.....SORRY呀利利
你好靚女呀......:smile_30:

引用:
原帖由 max007007max 於 23/4/2009 12:33 PM 發表 查看引用來源

吓... ..大獲....搞錯左..:smile_29:
Sorry Sorry 利妹妹...
唔緊要啦,,大家玩下,,你叫咩名,,我係利利,,,

引用:
原帖由 LUCIDA 於 23/4/2009 12:34 PM 發表 查看引用來源
唔得喎,,你自認樣衰啦,,,

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:34 PM 發表 查看引用來源
係呀,,,蓉蓉,,,佢蝦我,,,我唔彩佢,,,,:') :') :')
我都是剛來看見.利利唔好嬲 你是靚女的,只是他發雞盲
lu lu,你正一死仔,你咁話人呀,唔想生存就開聲呀:smile_42:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 23/4/2009 12:34 PM 發表 查看引用來源
我感覺到,,,,你好不服喎,,,點先,,,,:smile_34:

引用:
原帖由 愛達利 於 2009-4-23 12:35 PM 發表 查看引用來源
唔緊要啦,,大家玩下,,你叫咩名,,我係利利,,,
腸粉妹咪腸粉妹囉....懶斯文利利:smile_45:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-4-23 12:03 PM 發表 查看引用來源
我既小寶呢:smile_41:
我既豐田仔呢:smile_41:

引用:
原帖由 LUCIDA 於 2009-4-23 12:34 PM 發表 查看引用來源
咁先有風度呀 ,正一死人頭lulu恰女仔:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆