上一頁下一頁
發新話題

徵有心人網上結緣...............[51]

收藏  |  訂閱
744  5.2k

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-1 11:41 AM 發表 查看引用來源

唔係呀...我答應佢三月整古古力慕絲過佢...上次試整個樣唔靚
:smile_44: 咁今次整個ching ching honey 個樣慕絲 lor :smile_44: 一定巧靚 :smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-1 11:42 AM 發表 查看引用來源

係咪啱啱...第一次上嚟呀,welcome
對丫 .      

引用:
原帖由 BarbieHui 於 2009-3-1 11:43 AM 發表 查看引用來源

我 係 barbie   
芭比妳好呀....你係咪細細個都好鐘意玩芭比公仔架

引用:
原帖由 BarbieHui 於 2009-3-1 11:44 AM 發表 查看引用來源

對丫 .      
咁平時做咩唔入嚟.....呢度呀

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-1 11:43 AM 發表 查看引用來源

:smile_44: 咁今次整個ching ching honey 個樣慕絲 lor :smile_44: 一定巧靚 :smile_30::smile_30::smile_30:
我honey緊靚....我見過佢真人啦...唔係點會貢愛佢

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-1 11:46 AM 發表 查看引用來源

咁平時做咩唔入嚟.....呢度呀
:smile_45:你有無睇清楚架...人地個會藉今日先開架:smile_38:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-1 11:39 AM 發表 查看引用來源

我真係貢似小氣鬼....唔通你地一個二個信晒老jack
原來係詐帝嬲既.................

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-1 11:46 AM 發表 查看引用來源

我honey緊靚....我見過佢真人啦...唔係點會貢愛佢
:smile_13: 我都未見過佢 :smile_13: 有冇相相睇 ar :smile_13:

引用:
原帖由 Rita611 於 2009-3-1 11:47 AM 發表 查看引用來源

:smile_45:你有無睇清楚架...人地個會藉今日先開架:smile_38:
要早開 ma....呢度咁好反 :smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 羅比堅尼2008 於 2009-3-1 11:47 AM 發表 查看引用來源

原來係詐帝嬲既.................
:smile_13:唔係架...我可能隨時會嬲:smile_22:不過就開始整甜品

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆