上一頁下一頁
發新話題

0214 溫馨光豬情人節有錢佬K團(完滿結束,有相report今晚出)

收藏  |  訂閱
657  8.5k

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-2-9 09:01 PM 發表 查看引用來源
我仲諗緊點.......有冇人指點迷津
引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-9 08:50 PM 發表 查看引用來源

非兄
一個倉女、一個K女就得啦! :smile_47:   
非兄

咁好啊! 

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-9 09:03 PM 發表 查看引用來源

你想點先......可以pm我架..hehehe
係度大家討論下o米得羅!
多個人、多個意見麻:smile_35:   

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-9 09:01 PM 發表 查看引用來源

0207個晚sn得唔得呀...我自己房就出現女多仔少既情況...好驚...好多波
咁仲唔那那林快o的出0207個包交
等大家分享下、團長点驚法:smile_29:  都好 

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-9 09:01 PM 發表 查看引用來源

0207個晚sn得唔得呀...我自己房就出現女多仔少既情況...好驚...好多波
掂到爆,我o個件相頭身材好但無service,不過一早知,經理講左
o個晚想玩相頭,因我前一晚係有錢人倒玩左service,今次轉玩其他,呵呵
八神件就相頭無我件咁好,但service好正,佢都好滿意

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-9 09:15 PM 發表 查看引用來源

掂到爆,我o個件相頭身材好但無service,不過一早知,經理講左
o個晚想玩相頭,因我前一晚係有錢人倒玩左service,今次轉玩其他,呵呵
各有所長、恭喜、恭喜 

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-2-9 09:01 PM 發表 查看引用來源
我仲諗緊點.......有冇人指點迷津
唔使諗,一於去倉囉
最多執少劑先,一於夜晚先執佢
實唔走既,真係放飛機叫團長過麗華執返件返來俾你

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-9 09:17 PM 發表 查看引用來源

唔使諗,一於去倉囉
最多執少劑先,一於夜晚先執佢
實唔走既,真係放飛機叫團長過麗華執返件返來俾你
倉都有時有好野架
一針見血、好意見:smile_04:   

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-9 09:15 PM 發表

sn..永遠都係一個好backup 哈哈

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-9 09:20 PM 發表 查看引用來源

sn..永遠都係一個好backup 哈哈
SN有保証    

因上次係倉見到件好野今次想試下

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆