上一頁下一頁
發新話題

0206有錢佬光豬報告~全篇完 (part2於p9, #131)

收藏  |  訂閱
347  21.4k

推咗先睇:smile_34:

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-9 02:15 PM 發表
多謝各方比面...尋晚大家都好開心,亦都飲到爆quota(飲到2點幾)...我私人買左3打出黎,不過唔緊要,最緊要開心,黎個小報告先,詳細既慢慢更新修改

前日一早上左cp,所以同iori98一早去左新港飲茶吹水,安排當晚既野,大概 ...
thanks for your share with !!!

詳盡!!支持!!好有心機既報告!

引用:
原帖由 0355 於 2009-2-10 01:24 AM 發表 查看引用來源
光豬場:smile_45:十零分鐘:smile_45:  好過無
有十幾分鐘高潮夠啦! 個個都又跳又磨, 真係男男女女都 high 都熱血沸騰.
哩位師兄唔係要 d 囡囡成晚光脫脫係 k 玩掛, 凍死佢地未, 我就唔忍心了

引用:
原帖由 frankie-ho 於 2009-2-9 10:14 PM 發表 查看引用來源

我都要
我仲要要埋細o個粒
哈哈
我粒骰卓上清果幾個字甩o左色, 成 20 蚊粒o架麻, d quality 都咁差, 搵笨 :smile_42:

好長之包膠,推咗先睇

今日有Part啦o可  

團長仲未訓醒     

引用:
原帖由 影分身之術 於 2009-2-10 09:38 AM 發表 查看引用來源
今日有Part啦o可  
團長仲未見人,  唔知佢有冇寫下一 part 了
不過高潮所在都係光豬哩一 part o者
我覺得最好都係幾個俾光豬磨o既當時人講下佢o既感受會精彩 D.

以下就係我所見所聞了 :

以我所見SunSon師兄就一早俾條女騎住係 sofa 係咁磨了

非典型廢人師兄就俾兩條女前後磨. 而小弟亦禁不住走埋去磨非典型廢人師兄後面條女, 場面就變成四個人一齊磨, 阿女就忍唔住出手往後申去摸小庵.  此刻小弟也絕不視弱, 申手去摸下佢波波. 波唔係大, 不過手感好好, 非常彈手!

當時仲有另一位師兄都好忙, 佢就係查篤撐了, 佢亦都係坐在 sofa 上以一人之力, 力戰兩對肉球.

引用:
原帖由 iori98 於 2009-2-10 10:28 AM 發表 查看引用來源

團長仲未見人,  唔知佢有冇寫下一 part 了
不過高潮所在都係光豬哩一 part o者
我覺得最好都係幾個俾光豬磨o既當時人講下佢o既感受會精彩 D.

以下就係我所見所聞了 :

以我所見SunSon師兄就一早俾條女騎 ...
咁師兄同紅C女做咩、團長又做咩?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆