上一頁下一頁
發新話題

男友帶我同其他人一齊玩group sex

收藏  |  訂閱
204  59.1k

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-4 10:10 PM 發表 查看引用來源

我知佢唔會同條仔一世,亦唔係話佢有咩唔啱,
我都話佢接受到可以去做,唔洗討論道德問題,
你睇清楚我個point唔係話佢地打算一世就點點點,
唔一世又點點點.
而係睇唔過眼佢條仔局佢比其他人玩,驚佢再hurt ...
講得好bcm..支持你.:smile_34:

引用:
原帖由 jumboleung 於 2009-2-4 10:19 PM 發表 查看引用來源
妳變了他的性玩偶!

i don't agree!! i like to try a lot of different things, and pretending to get DP is very interesting, feels really good, hehe

引用:
原帖由 bcm 於 2009-2-4 09:12 PM 發表 查看引用來源
我地唔應該惡意批評樓主0既心態同埋行為,
樓主只係同我地share佢0既遭遇,呢度又唔係咩性道德討論區,
係引人入性區,你0既經驗無疑係非常引人入性~

不過我都語重心長咁勸下樓主,就算你唔打算同條仔一生一世,
都唔 ...
講得好!

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:45 PM 發表 查看引用來源

本來3p都接受到la,不過到後嚟成班男生一齊除晒3咁玩法,就覺得唔係咁好,而且最主要係由bf帶我玩,更加覺得佢咁多尊重我咁
我同朋友講開都話要飛咗佢,不過我又唔想,因為同佢一齊都幾開心,我亦 ...
當佢帶妳去玩4P時,你地嘅關係已經唔係"情侶",而係"玩伴",清楚D講,將來一定冇結果,佢唔會娶一個曾經拿來同朋友交換過的"性具".
將自己定位為"性玩伴",問題就好解决,好玩就玩,玩唔過就散!

愈玩愈多人喎.......你bf根本都唔當你係gf既....樓主諗清楚好喎.....

係呢度講好似唔係好啱....不過都忍唔住......

你知唔知真正既愛係點?
點都唔會係你bf依家咁對你...一係佢有心理病, 可以同佢去睇醫生......
佢已經唔係貪玩咁lor~...小心...
愛惜下自己啦你!

2男1女仲OK

7男2女?會唔會太辛苦喔

回覆 14# 的帖子

Agree.....Kick him out la...your bf so cheap

其實你而家唔發覺你的bf在騙你嗎?
點解要把gf 跟其他朋友分享呢?

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
舊年聖誕我男友買咗好多玩具比我做聖誕禮物,本來都無咩ge,不過近來發覺原來佢別有用心
話說佢經常同我做ge時候中意插多一支震震棒入我屎眼,佢話扮玩3p,有時要我幫佢口交時,仲插兩支入下面,等哥兩支野轉 ...
同你分析下呢!如果你 bf 真心鐘意你的話,為何會把你當性玩具呢?為何會把你讓給人供人 enjoy 呢?鐘意一個人,應該同當佢係寶的!是嗎?但為何會把你隨隨便便的給第二個人上呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆