上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 alantse36 於 2008-12-15 06:59 AM 發表 查看引用來源
點解個結局會係咁架:smile_27:
如果要做就一段感人既故事可能就係需要一個如此既bad ending.........黑色幽默

感動中~~ADD OIL

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 11:37 AM 發表 查看引用來源

THX...其實攪野既文章都可以寫得好好......不過可能唔係個個好似我咁有心機由3:xxam 打到7:xx am 之後再訓到1點到啦又由1:00pm 打到5:00pm........打到嘔血......唔止心痛仲腰骨痛.......不過意想不到就係竟然大 ...
寫得成萬字.... 證明你真係好有感覺...

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 11:37 AM 發表 查看引用來源

THX...其實攪野既文章都可以寫得好好......不過可能唔係個個好似我咁有心機由3:xxam 打到7:xx am 之後再訓到1點到啦又由1:00pm 打到5:00pm........打到嘔血......唔止心痛仲腰骨痛.......不過意想不到就係竟然大 ...
我曾經等過一個女仔3-4年  接受唔到另一段感情
雖然試過同好多女一齊過但始終接受唔到
有幾次d女想搞野都因為我接受唔到的關係  冇搞到

後來平靜左一年之後
先冇乜野

為果條女心痛既心情  我明白:')

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-15 12:02 PM 發表 查看引用來源

我曾經等過一個女仔3-4年  接受唔到另一段感情
雖然試過同好多女一齊過但始終接受唔到
有幾次d女想搞野都因為我接受唔到的關係  冇搞到

後來平靜左一年之後
先冇乜野

為果條女心痛既心情  我明白:')
咁我又未試過sad 咁耐wor

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 11:55 AM 發表 查看引用來源

寫得成萬字.... 證明你真係好有感覺...
係呀.....成4年幾喇.......唔知點解....呢4年同個幾個女仔拍拖....但個感覺好自然會用佢黎做比較....一比較之下我就會知咩叫中意咩叫做愛囉........

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 12:04 PM 發表 查看引用來源

咁我又未試過sad 咁耐wor
果個女仔好勁架

好濫果d來  因為有次比人姦左

加上係混血兒  美+中

好索  又體貼  可能因為怕得多拖既關係

又好照顧我  又話要送手提電話比我(係手提  上台果d)

但因為我on9飛左佢  我飛左佢  到今日諗番都覺得自己.........點解要咁柒丫:')

同埋呢個女仔.......偷襲  搶左我初吻  真係好深刻

不過冇搞到佢

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 12:05 PM 發表 查看引用來源

係呀.....成4年幾喇.......唔知點解....呢4年同個幾個女仔拍拖....但個感覺好自然會用佢黎做比較....一比較之下我就會知咩叫中意咩叫做愛囉........
好正常

因為你愛呢個女仔多過呢幾個女仔:smile_46:

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-15 12:10 PM 發表 查看引用來源

好正常

因為你愛呢個女仔多過呢幾個女仔:smile_46:
其實咁比較好辛苦......我相信呢一點好多人都明...但又控制唔到個下先死.......係自動作出評估:smile_19:

:smile_47: :smile_47: 不過如果再一次有類似既經歷我都唔知可唔可以忍到唔攪:smile_47: :smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆