上一頁下一頁
發新話題

包起一件要多少

收藏  |  訂閱
111  6.0k

包女嚟把嫩咩,我喺大陸幾年見盡呢D事,鋪鋪清咩算咯,再唔係就認認真真溝條女結婚好過

:smile_39: :smile_39: :smile_39: UNLIMITED.......

回帖大飛哥:smile_39: 咁唔糸包女:smile_34: 系呃女:smile_38:

引用:
原帖由 大飛哥哥 於 2008-11-18 08:34 AM 發表 查看引用來源
咁撚貴?我包條女一兩千咋 ~! 仲要十九歲樣靚,身材索爆。只要你是後生仔,加幾分靚仔,同佢講想番大陸娶妻,俾個「香港人夢」過佢,分分鐘唔洗錢都得ar 。我大陸件二奶是正骨場識的,19歲剛到深圳就識到我,出 ...
I think you are those young guys earning server thousand dollars per month in HK...Anyway, enjoy your life while you are still young...good luck!

引用:
原帖由 koojai 於 2008-11-19 12:20 PM 發表 查看引用來源

I think you are those young guys earning server thousand dollars per month in HK...Anyway, enjoy your life while you are still young...good luck!
It should be "serval thousands", not "server thousand", right?

引用:
原帖由 大飛哥哥 於 2008-11-18 08:34 AM 發表 查看引用來源
咁撚貴?我包條女一兩千咋 ~! 仲要十九歲樣靚,身材索爆。只要你是後生仔,加幾分靚仔,同佢講想番大陸娶妻,俾個「香港人夢」過佢,分分鐘唔洗錢都得ar 。我大陸件二奶是正骨場識的,19歲剛到深圳就識到我,出 ...
:smile_39: :smile_39:
唔怪得香港人俾D 大6 仔唱
C-HING 溝女都要有品格呀
唔係話我清高

引用:
very very cheap man.....
i give tips more than that la
thankyoureport

引用:
原帖由 gizer 於 2008-11-19 04:26 AM 發表

最小1皮野, 不過半心半金可以數千至 5k :smile_13: (但住吾包) !!!

你有包的傾向, 將來 ... 不 ... 可能三個月就想包第二件!

餐揾餐食餐餐清算啦 :smile_38:
其實我祇算半個香港人,你們香港人看得太深入,透徹,定是身經百戰,體會出來,

good point

回覆 21# 的帖子

無錯, 正pk影衰晒, 人地都有尊嚴架

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆