上一頁下一頁
發新話題

(11月8日)星期六...CP住御信4星酒店...花都唱K遊花街...(人仔420) 包客房唱K飲酒

收藏  |  訂閱
289  6.2k

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-5 03:55 PM 發表 查看引用來源
佢話貴喎,去天我平多一百幾十!:smile_13:
我諗佢係貪d隊道費都平d就真!!!!:smile_30: :smile_30:

幫D師兄推一推先 我都想去架,不過要星期5先知. :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-11-5 11:39 發表 查看引用來源

咁你黎飲綠荼囉, 阿公話綠荼唔駛錢架!!!!!:smile_30:
我 drink 可樂架

阿黃總知...

團長大人...有班+人團不如由你跟跟....

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-5 05:52 PM 發表 查看引用來源

我 drink 可樂架

阿黃總知...
可樂更加無問題啦, 偷運半打入去都唔駛20!!!!!!:smile_30:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-11-5 19:01 發表 查看引用來源

可樂更加無問題啦, 偷運半打入去都唔駛20!!!!!!:smile_30:
哈...有十個師兄想上去玩....其中一個就做老襯...

佢哋想有酒店房玩兩房/三房一廳...

PM 左電話俾團長...師兄幫到佢嗎??

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-5 07:08 PM 發表 查看引用來源

哈...有十個師兄想上去玩....其中一個就做老襯...

佢哋想有酒店房玩兩房/三房一廳...

PM 左電話俾團長...師兄幫到佢嗎??
今晚如果qq見到阿公就同佢講啦, 我諗冇問題吧, 一次幫間酒店訂咁多房, 有佢實比阿公既, 明天佢都反黎啦, 實有計既!!!:smile_30: :smile_40:

我推推推, copy團, 一定要推啦!!!!!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-11-5 20:33 發表 查看引用來源

今晚如果qq見到阿公就同佢講啦, 我諗冇問題吧, 一次幫間酒店訂咁多房, 有佢實比阿公既, 明天佢都反黎啦, 實有計既!!!:smile_30: :smile_40:
人哋想要兩/三房一廳嘅酒店房

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-11-5 09:06 PM 發表 查看引用來源

人哋想要兩/三房一廳嘅酒店房
我知, 咪要睇下有冇囉, 第二間得唔得先!!!:smile_30: :smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆