上一頁下一頁
發新話題

沙灣間間場都正x9

收藏  |  訂閱
125  5.7k

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-5 06:46 PM 發表 查看引用來源

嘻嘻,分唔到日頭同夜晚
唔係化....你搞乜春呀....

引用:
原帖由 david84hk 於 2008-10-4 10:58 PM 發表 查看引用來源
頭先先再lai多一次野   岩岩個經理話有間房,話過唔過黎玩,跟住話好啦~~~我同埋d fd都玩能左好幾日羅湖d高級場,仆行駕車去沙灣金x盈6樓vipxx房啦,去能到間房已比能左其他客,當堂火都黎能埋   跟住個x9經理話叫我地去3樓開k房玩WOR,
已無MOOD,拉大隊走人,去返個FD 個屋企打番幾圈先    我地黎得間豬扒大本營場都預能左,居然..........
   前兩日起日升又係一能樣   搵D其他場D媽咪開K房玩啦,講埋去幾號房,個客已埋能左單啦,上能到去2XX號房,個客仲唔捨得走
  火都黎能埋
  O個個媽咪係邊能個? 係某團長個.......都係費能事講出黎,等大家估下,再唔係打比我係邊能個 又有乜所謂呢
唔能打住....打到好能支力     係咁先!!!!!!!!!!!!!!
1 ) 你識個經理真係夠朋友,唔夠客識打電話俾你,
     要你走來走去無得玩:smile_30: :smile_30:
2 ) 你都識講!!!係你自己揾~婷婷~攞房,D客埋左單唔捨得走!!!
     而唔係~婷婷~無客要Call你,你到左又無房俾你喎!!!!  :smile_14: :smile_14:

3 ) 我地做人光明正大,唔知有乜得罪你,你要咁火呢?
     如果幫你都另你咁火,真係唔好意C!!!:smile_13::smile_13:

多謝你開這樣Post介紹你自己為人:smile_15:

引用:
原帖由 Ray KK 於 2008-10-5 06:33 PM 發表 查看引用來源

人地講係某團長女友 , 又冇指名道姓 , 何必對號入座呢 ? :smile_42: :smile_42:
老師!!係有咁既事怕乜講呀!!
當日係其中一位朋友層經聯絡~婷婷~啊

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-5 06:47 PM 發表 查看引用來源

要你走來走去無得玩:smile_30: :smile_30:
2 ) 你都識講!!!係你自己揾~婷婷~攞房,D客埋左單唔捨得走!!!
     而唔係~婷婷~無客要Call你,你到左 ...
藍貓返啦

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-5 06:43 PM 發表

是但啦...你唔知我qq個名係[傻仔威]咩.....:smile_45: :smile_30:  
呵呵..外边正在打风...:smile_27:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-5 06:51 PM 發表 查看引用來源

呵呵..外边正在打风...:smile_27:
冇打風,落雨之嘛:smile_27:

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-5 06:47 PM 發表

而唔係~婷婷~無客要Call你,你到左 ...
睇野中...........唔好甘火啊,毛毛.:smile_44:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-5 06:52 PM 發表 查看引用來源

睇野中...........唔好甘火啊,毛毛.:smile_44:
藍貓冇火呀,佢仲識笑tim:smile_14:

引用:
原帖由 花無缺1974 於 2008-10-5 06:52 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 roland-moon 於 2008-10-5 06:55 PM 發表 查看引用來源

藍貓冇火呀,佢仲識笑tim:smile_14:  
開左Post 回應!!!!
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8242785&extra=page%3D1

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-10-5 06:59 PM 發表 查看引用來源

開左Post 回應!!!!
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8242785&extra=page%3D1
見到啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆