上一頁下一頁
發新話題

分享及討論下食女、人妻、中女、怨婦等種種經驗及過程🤫😍

收藏  |  訂閱
320  73.0k

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:33 發表 查看引用來源

水土問題, 尼個格, 有鬼婆嘅炮架身型...,
但只要個人開始老, 似會好易好快走樣變肥婆....
又講下另外一件人妻同我偷食
佢坐喺吧檯我借已搵條嘢頂佢大髀,呢個人妻忍唔住攞隻手過嚟揸我條嘢,跟住細細聲同我講你都好咸濕好大膽搵條嘢頂阿嫂,我記得佢仲捽我個龜頭.......我已經知道嗰晚好大機會會同佢屌

附件

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:38 發表 查看引用來源

第一次係好偶然嘅機會,嗰晚飲到好夜佢係飲到醉醉地,係酒吧度同我唱歌,欖頭攬頸,我自己都有啲興,於是大膽啲攬下呢個人妻條腰,跟手掃落去摸佢大籮柚,佢最初縮㗎不過之後畀我搞到佢閪痕,開 ...
淫妻送上手, 唔食罪惡極

引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:45 發表 查看引用來源

佢嗰晚根本閪痕到爆,點可以唔屌?🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 08:25 發表 查看引用來源

佢嗰晚根本閪痕到爆,點可以唔屌?🤭
有一次個同班兄弟落去酒吧,有條女喺我哋前面自己一個跳舞引我哋,不過佢各方面都唔掂,所以我哋冇理到佢

引用:
原帖由 cc19880910 於 2024-7-13 08:39 發表 查看引用來源

有一次個同班兄弟落去酒吧,有條女喺我哋前面自己一個跳舞引我哋,不過佢各方面都唔掂,所以我哋冇理到佢
係呀出嚟蒲真係有好多呢啲女,遇到啱嘅隨時有得食

其實條坡妹都係大食同淫底,之前食開好嘢而家自己老公吾得,本身淫底又點會介意著少啲比人抽水,吾好講到比老公迫咁,牛吾飲水啦,佢同你解釋咁多,都係吾想你覺得佢咁隨便,但最後未又係想你屌爆佢😆

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-7-13 09:16 發表 查看引用來源
其實條坡妹都係大食同淫底,之前食開好嘢而家自己老公吾得,本身淫底又點會介意著少啲比人抽水,吾好講到比老公迫咁,牛吾飲水啦,佢同你解釋咁多,都係吾想你覺得佢咁隨便,但最後未又係想你屌爆佢😆 ...
咁佢真係大食淫底嘅,佢未結婚之前都玩得好開放,咁佢真係唔算隨便,如果佢係隨便的話落啲鬼佬酒吧,大把洋腸黑柴食啦🤣

夜d有時間講埋idy先

引用:
原帖由 mm28 於 2024-7-13 00:38 發表 查看引用來源

佢坐喺吧檯我借已搵條嘢頂佢大髀,呢個人妻忍唔住攞隻手過嚟揸我條嘢,跟住細細聲同我講你都好咸濕好大膽搵條嘢頂阿嫂,我記得佢仲捽我個龜頭.......我已經知道嗰晚好大機會會同佢屌 ...
當晚同呢個阿嫂偷食,真係好興奮!個過程到而家我都記得🤭

似晒我其中一個"人妻SP"
引用:
原帖由 freepic1iman_dc 於 2024-7-13 00:45 發表 查看引用來源

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆