上一頁下一頁
發新話題

遇到過唔錯嘅 按摩揼骨

收藏  |  訂閱
242  42.8k

椰子油 話 今個月要陪佢個仔所以休息

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-10 16:14 發表 查看引用來源
椰子油 話 今個月要陪佢個仔所以休息
咁我下個月先再搵佢

回覆 102# bigbig69 的帖子

唔該pm有關技師 & 椰子油電話資料給我🙏🏻🙏🏻

引用:
原帖由 超力電磁俠 於 2024-7-3 22:06 發表 查看引用來源
本應約咗姊妹花 按正骨. 點知 去到話要等差不多45分鐘. 谷鬼氣走人. 因為那天是假期 好多休息. 畀我行到後面 其中一條街盲摸摸裝上去諗住乜都好試下. 初頭 睇格局以為是一樓一. 因為他隔離兩間房好似是做一樓一廣告 ...
本來攞咗資料都冇咁快去試既,一來佢呢排肯定多booking二來啲時間排到密麻麻變咗有啲趕鐘,咁所以唸住過多幾個禮拜先去試,點知搵返啲舊人唔係電話唔通就冇人聽一係又唔啱時間,突然靈光一閃醒起電磁兄俾咗料我咁我又試下問啱唔啱時間,又好似整定咁啱啱好夾到時間上咗去試。
到達入去四週望下地方四正整潔技師樣貌普通但不醜身材都算fit大概40中咁上下,之後二話不說去沖涼然後赤條條趴喺張床度,跟住問啱價錢就開始,我按既係45分鐘+爪龍筋,$400,一按落去就知佢係實力派,但未到頂班算係高班有心機按嗰隻,全程用心用力,雖然得個9個字但係冇偷懶按盡身體四肢胸同背,仲要係佢甚少用手踭按穴位,主要用拇指按壓👍🏼,讚!話咁快時間流逝了到轉身後佢將我大髀啷起佢大髀度,用手指🤌按壓前列腺部位,過程冇深入指插,但都有喺入口位淺淺篤下按下,我本來都想上下其手探索睇下佢胸裡面係咪真嘢嚟,因為望落去都算大,唔知點解我嗰刻好陶醉咁雙手緊握沒有多餘動作,直至小弟充血發射,過後非常放鬆解放。最後閒聊幾句清潔找數離開。下次都係唔要龍根淨按等我可以專心驗真假。

師兄可以pm资料,谢谢。

師兄 我都想請你pm資料 謝謝

引用:
原帖由 Morden-stage 於 2024-7-10 10:26 PM 發表 查看引用來源

本來攞咗資料都冇咁快去試既,一來佢呢排肯定多booking二來啲時間排到密麻麻變咗有啲趕鐘,咁所以唸住過多幾個禮拜先去試,點知搵返啲舊人唔係電話唔通就冇人聽一係又唔啱時間,突然靈光一閃醒起電磁兄俾咗料我咁我又試下問 ...
卒之有後續報告,支持現代舞台兄。

引用:
原帖由 Neumann 於 2024-7-12 01:41 發表 查看引用來源

卒之有後續報告,支持現代舞台兄。
多謝紐兄支持,希望大家多多分享。

電磁俠大哥,我都想要PM,謝謝!

電磁俠兄... 椰子油幾年前試過但冇save低電話,幸見此帖用頭四位數字揾番當年約過嘅SMS可以再試下。

油麻地嗰位麻煩留PM,感謝!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆