上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1652, Picture #1657, #1659)

收藏  |  訂閱
1.7k  524.2k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 17:50 發表 查看引用來源

吞完,啜多幾嘢,條脷再喺龜頭喥轉多幾吓。。。
好彩咋,如果再啜,我一定酸到失禁!
識咁做真係好爽

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 17:50 發表 查看引用來源

吞完,啜多幾嘢,條脷再喺龜頭喥轉多幾吓。。。
好彩咋,如果再啜,我一定酸到失禁!
我老婆都係咁!次次口爆完係要啜多兩錢重,次次攪到我叫「投降」…真係好酸架🥹

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 18:15 發表 查看引用來源
識咁做真係好爽
Sorry。。。應該係射完,佢口中仲含住我啲精,然後再啜。。。完成後才吞。

引用:
原帖由 ng320laser 於 2024-6-20 18:24 發表 查看引用來源

我老婆都係咁!次次口爆完係要啜多兩錢重,次次攪到我叫「投降」…真係好酸架🥹
非常羨慕幸福

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 18:15 發表 查看引用來源
識咁做真係好爽
所以我由年輕到宜家都鐘意中女。因為佢哋有經驗,知道做愛自己要點樣去享受,又知道點樣去另另一半享受。
年輕女仔就算仙女咁靚,上到床「木魚」咁,有乜好玩?

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 18:40 發表 查看引用來源

所以我由年輕到宜家都鐘意中女。因為佢哋有經驗,知道做愛自己要點樣去享受,又知道點樣去另另一半享受。
年輕女仔就算仙女咁靚,上到床「木魚」咁,有乜好玩? ...
廿幾三十歲咁?

引用:
原帖由 離火 於 2024-6-20 18:44 發表 查看引用來源

廿幾三十歲咁?
起碼30以上,50以下。保養得好,50歲都可以好正,例如佘詩𥲑。俗語都有謂「女人三十如狼,四十如虎」。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-6-20 18:40 發表 查看引用來源

年輕女仔就算仙女咁靚,上到床「木魚」咁,有乜好玩? ...
有同感
之前有識年輕仙女type sp
上到床都係咪埋眼唔郁

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 18:51 發表 查看引用來源
有同感
上到床都係咪埋眼唔郁
咪同我大學個人女友一樣。。。枯燥乏味。

引用:
原帖由 出軌無罪 於 2024-6-20 18:51 發表 查看引用來源
有同感
上到床都係咪埋眼唔郁
有SP都好呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆