上一頁下一頁
發新話題

[150推薦新相出左喇]玩Faxebook讚好Game玩到同佢上左床..[暫時8張相]

收藏  |  訂閱
1.4k  238.4k

早啊咁多位...我訓左14個鐘,終於起身:p
所有既pm..留言都睇哂啦..不過會簡d有意義既先回(擺款xd)
謝謝讚我好身材的人..我呢d平胸小妹好少俾人讚...:smile_40:

不過我又一樣好好奇就係...
乜d男人真係會睇呢d post睇到硬哂架咩??
我覺得好誇張:smile_14:

希望大家繼續推薦我既post..
我都想同大家繼續係呢到傾計..
多人回既我會識做加相ga la...(呢到文化?) haaaaa

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 04:22 PM 發表 查看引用來源
早啊咁多位...我訓左14個鐘,終於起身:p
所有既pm..留言都睇哂啦..不過會簡d有意義既先回(擺款xd)
謝謝讚我好身材的人..我呢d平胸小妹好少俾人讚...:smile_40:

不過我又一樣好好奇就係...
乜d男人真係會睇呢d  ...
平胸小妹:smile_45: 玩野咩...

我得b...........

又黎坐下先=p~~

引用:
原帖由 小榮x吹水 於 2011-2-8 04:29 PM 發表 查看引用來源
又黎坐下先=p~~
夾出來:smile_14: :smile_41: 齋睇起碼有c wo:smile_14:

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 04:29 PM 發表 查看引用來源
我得b...........
睇落好似有c咁啵...

冇夾..真係b.. d bra都係b cup~`

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 04:35 PM 發表 查看引用來源
不過d相睇落真係好似c cup...

引用:
原帖由 Thirstymik 於 2011-2-8 04:35 PM 發表 查看引用來源
:smile_53:  應該之前帶錯bra...要我驗下先得..:smile_53:

唉~要幾多千分先可以用頭像

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆