上一頁下一頁
發新話題

小肥豬的性趣篇II~紫色誘惑玩具篇(UPDATE:P.1617有圖有文>3<)

收藏  |  訂閱
321  49.6k

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 03:01 PM 發表 查看引用來源

車~~~唔著之嘛~~~我睇過:smile_47::smile_47:
我又要睇

一定係purple好...快快打埋去
引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-9 01:51 PM 發表 查看引用來源
話說我地做完甲啦....諗住去東門喎

但當時我地四圍行...不知不覺已經行到八點

唉....:smile_o06: 過得去黎都夜

又得三隻肥妹仔...又無男人喎...都係算...留係羅湖城行下反下仲好:smile_o10:

唔係一陣比 ...

其實粉紅色個套都好令令架~~~ :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 14:34 發表 查看引用來源
你估係邊隻話???
中間隻手系你..早就估左啦!:smile_o01:
21# 發表於 2011-1-9 17:58  只看該作者      

中間隻肥手指更系你啦..重駛問..:smile_o01:
自己睇啦:smile_o01:

係你中左

咁你想點?

送咩比你?送個吻^3^ 啜卜

引用:
原帖由 昔日的小肥妹 於 2011-1-10 03:01 PM 發表 查看引用來源

車~~~唔著之嘛~~~我睇過:smile_47::smile_47:
殊.......吾好話比人知丫

成隻豬咁放係張床道....你話場面几嚇死人呢\^O^/

我唔敢想咁多啦..求其著套戰衣比我睇睇好了....
個吻都想要,,但太多人排隊啦..唔知使唔使排到尖沙咀呢?:smile_o09: :smile_o01:

引用:
原帖由 MISS小肥豬 於 2011-1-10 04:55 PM 發表 查看引用來源

殊.......吾好話比人知丫

成隻豬咁放係張床道....你話場面几嚇死人呢\^O^/

嘿嘿:smile_o01::smile_o01:

MISS小肥豬 , 妳幾時黎我度呀!!!

引用:
原帖由 逍遙自在任我行 於 2011-1-10 04:56 PM 發表 查看引用來源
我唔敢想咁多啦..求其著套戰衣比我睇睇好了....
個吻都想要,,但太多人排隊啦..唔知使唔使排到尖沙咀呢?:smile_o09: :smile_o01:
邊有人要:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆