上一頁下一頁
發新話題

偷食-----1---P5,P6,P7 偷食----2--P10

收藏  |  訂閱
259  108.0k

仲有無下part呀?
咁仲有無同個男人一齊?

引用:
原帖由 柒七仔 於 2010-4-6 02:27 PM 發表 查看引用來源
仲有無下part呀?
咁仲有無同個男人一齊?
回流後間中都有MSN聯絡, 當然次次都會有講話好掛住我之類既野,好回味係間屋仔做愛等等. 上年聖誕節, 佢話想來香港探我(我緊係唔想啦,香港咁多朋友, 比人撞到我死緊啦)
我就同佢講: 以前旣野就當做回憶啦, 我地都應該有正常既生活, 點知之後就失蹤左! 我都無主動再搵過佢啦!

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 02:37 PM 發表 查看引用來源

上年聖誕節, 佢話想來香港探我(我緊係唔想啦,香港咁多朋友, 比人撞到我死緊啦)
我就同佢講: 以前旣野就當做回憶啦, 我地都應該有正常既生活, 點知之後就失蹤左! 我都無主動再搵過佢啦!
你仔女都好大個la掛?
但失蹤左就無得食過返尋味姐

引用:
原帖由 macpoon 於 2010-4-6 02:59 PM 發表 查看引用來源

你仔女都好大個la掛?
唔係, 唔想將關係搞到咁, (佢話等我離婚), 我唔想咁麻煩, 始終大家開心過,
回憶吓就算啦, 如果搞到離婚就唔好啦.

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

唔係, 唔想將關係搞到咁, (佢話等我離婚), 我唔想咁麻煩, 始終大家開心過,
視乎你點睇
要搵個Arm心水既人唔易

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 02:37 PM 發表 查看引用來源

回流後間中都有MSN聯絡, 當然次次都會有講話好掛住我之類既野,好回味係間屋仔做愛等等. 上年聖誕節, 佢話想來香港探我(我緊係唔想啦,香港咁多朋友, 比人撞到我死緊啦)
我就同佢講: 以前旣野就當做回憶啦, 我 ...
攪到我都想同妳傾下MSN添

引用:

我就同佢講: 以前旣野就當做回憶啦, 我 ...
你咁好砌...... 梗係掛住你啦 :smile_o05:

引用:
原帖由 sexy2010 於 2010-4-6 03:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_o12:

唔好咁傻呀

玩到上身為乜:smile_42:

為左扑野講乜都得啦 :smile_30:

再找過 law :smile_40: :smile_40: :smile_40:

引用:
原帖由 macpoon 於 2010-4-6 02:59 PM 發表 查看引用來源

你仔女都好大個la掛?
好食, 有時唔一定要再食 ~~

:smile_40: :smile_40: :smile_40:

回覆 102# 的帖子

梗係失踪啦, 知妳唔show佢啦嘛, 無得食嘛, 仲唔走咩!
咁妳仲係同妳以前個老公一齊? 有無小朋友?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆