上一頁下一頁
發新話題

我同A先生既美好回憶(2),呢個係最後一個分享

收藏  |  訂閱
279  25.1k

引用:
原帖由 tintin123 於 2009-8-9 11:55 PM 發表 查看引用來源

好似好慘咁ge = = 不過人佢又衰d
我其實一d都唔慘,因為我有朋友同屋企人支持,

佢係好人定衰人都唔再重要,因為唔關我事

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 11:57 PM 發表 查看引用來源

我其實一d都唔慘,因為我有朋友同屋企人支持,

佢係好人定衰人都唔再重要,因為唔關我事
咁又係.....最緊要開心啦^^ 支持你呀 加油

支持你!!!! 單親媽媽唔易做!!!!要做個好媽媽呀:smile_15:

引用:
原帖由 田心田心 於 2009-8-9 04:14 PM 發表 查看引用來源
圖圖媽咪~~覺得你好堅強呀~~做人要向前看~~~唔好記住d不快往事~~希望你同圖圖可以快樂咁生活落去~~~
好同意,昨天..都已是昨天了...

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
見咁多人想知我同a先生其實係咩關係,我而家開估埋啦,佢其實係圖圖個親生爸爸,不過係生圖圖

之前我地已經分開左,呢個回憶隨住我打埋呢個post會永遠係我腦海內清除

當我知道自己唔會同a先生長久之後,我決定比左最 ...
美好一 Q 的回憶............................

埋藏心中, 雖然可歷久如新

不竟, 你卻付出了很多......................

take care ~~

引用:
原帖由 圖圖媽咪 於 2009-8-9 03:41 PM 發表 查看引用來源
見咁多人想知我同a先生其實係咩關係,我而家開估埋啦,佢其實係圖圖個親生爸爸,不過係生圖圖

之前我地已經分開左,呢個回憶隨住我打埋呢個post會永遠係我腦海內清除

當我知道自己唔會同a先生長久之後,我決定比左最 ...
祝你成為堅強好媽媽

太長.淨係睇左頭.同尾!無興趣知道中間既事
只能講一句
加油.支持妳!唔好放棄!:smile_34:

引用:
原帖由 tintin123 於 2009-8-10 12:07 AM 發表 查看引用來源

咁又係.....最緊要開心啦^^ 支持你呀 加油
好多謝你,我會努力架啦:smile_o05:

引用:
原帖由 ?! 於 2009-8-10 12:20 AM 發表 查看引用來源
支持你!!!! 單親媽媽唔易做!!!!要做個好媽媽呀:smile_15:
圖圖係我既支柱我一定會好錫佢架放心:smile_o05:

引用:
原帖由 caac4u 於 2009-8-10 12:42 AM 發表 查看引用來源

好同意,昨天..都已是昨天了...
多謝你支持:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆