上一頁下一頁
發新話題

尋晚同d姊妹兄弟團出去飲野........咁就出左事....**** UPDATED P.5 #72*****

收藏  |  訂閱
177  41.8k

引用:
原帖由 可兒 於 2009-7-30 01:33 PM 發表 查看引用來源

:smile_42: 讀咸水大學好勁咩?
EQ咁低:smile_30: :smile_43:
唔洗回我啦~~~:smile_43: :smile_43:
回埋你最後一次,我唸其他人都唔想睇到呢個topic得我同你兩個0係度對話。
1. 你之前問我有咩高等嘛,我都係reply返你問既問題姐,並唔係我覺我自己好勁。
2. 我自問及朋友公認EQ已經算係OK,之前做過TEST 亦都PASS左,所以EQ低只係你話姐,並冇實質證據顯示。
3. 我得果24歲,唔算係老女人,可能大過你少少,但你要記得你而家話人老,你亦都會老,將來一定會比人用同樣既說話話返你。

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-30 01:35 PM 發表 查看引用來源

網上咩人都有:smile_46:

真小人, 偽君子, 有心人, 扮好人....

當訓練 E Q 啦:smile_46:

等爆 pm 啦
又等爆 pm 啦..你都好喜歡講依句野WOR...HAHA....
係依區真係咩人都有架..見到唔開心O既野..一笑而過就好啦...:smile_o05:

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-30 01:44 PM 發表 查看引用來源

佢地仲怕過你啦 .......

老强喎 :smile_24:

不過睇你 updated 的內容
你無喊,
無鬧,
仲話下次一齊

佢地一定....掩住半邊咀笑   
我都知其實如果捉返黎講係可以話佢地強姦,我估佢地都係因為怕事所以搵一個做代表打比我,但係我自己都有錯,所以我亦唔會話告佢地D咩,不過我答佢地下次出黎食飯都只係商業化既ANSWER,就當係ONE NIGHT STAND...

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 01:45 PM 發表 查看引用來源

回埋你最後一次,我唸其他人都唔想睇到呢個topic得我同你兩個0係度對話。
1. 你之前問我有咩高等嘛,我都係reply返你問既問題姐,並唔係我覺我自己好勁。
2. 我自問及朋友公認EQ已經算係OK,之前做過TEST 亦都 ...
唔好意思呀..我有咩講錯唔好介意先....SAY SORRY SIN AR...
你講你 24 YRS OLD ..係外國讀完大學..返左黎香港5年到...
其實你真係好叻WOR...19 YRS OLD 可以讀完...:smile_o12:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 01:45 PM 發表 查看引用來源

2. 我自問及朋友公認EQ已經算係OK,之前做過TEST 亦都 ...
我想問一句:

班 3 兄弟有無影左你 d 相呢 ?:smile_13:

毛蟹...

一人少句啦,理性討論嗎!:smile_44:

引用:
原帖由 美人 於 2009-7-30 01:55 PM 發表 查看引用來源

唔好意思呀..我有咩講錯唔好介意先....SAY SORRY SIN AR...
你講你 24 YRS OLD ..係外國讀完大學..返左黎香港5年到...
其實你真係好叻WOR...19 YRS OLD 可以讀完...:smile_o12:
唔係19YRS OLD 讀完, 係23YRS OLD 讀完,小三果時我地一家人已經移民去左果邊。 過左18YRS OLD 之後,差唔多每一年都會同屋企人返黎HK一至二次探我D親戚,到而家我地都要隔一排就要返去坐移民監。

引用:
原帖由 wcday 於 2009-7-30 02:04 PM 發表 查看引用來源

我想問一句:

班 3 兄弟有無影左你 d 相呢 ?:smile_13:

毛蟹...
我唸冇瓜,始終都係朋友既朋友,應該唔會咁衰瓜....

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 02:13 PM 發表 查看引用來源

我唸冇瓜,始終都係朋友既朋友,應該唔會咁衰瓜....
maybe they all hv yr pic la
later will see it in other way :smile_o10:

引用:
原帖由 sweetbabie 於 2009-7-30 02:11 PM 發表 查看引用來源

唔係19YRS OLD 讀完, 係23YRS OLD 讀完,小三果時我地一家人已經移民去左果邊。 過左18YRS OLD 之後,差唔多每一年都會同屋企人返黎HK一至二次探我D親戚,到而家我地都要隔一排就要返去坐移民監。
算啦..

算啦..
你講完我都係唔明O既...我理解能力比較底..:smile_o08:
不過..溫馨提示..唔好出去啦...比佢地感覺就係...原來你飲醉酒唔介意玩...
陣間又整醉你多一次就唔係咁好啦...我地依D人只係講下...無咩殺傷力架..
總之就要小心為上啦...有得一次就自然想再第二次架啦...
最後決定都係你自己...:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆