上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第20回)

收藏  |  訂閱
1.5k  27.6k

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-26 10:07 PM 發表 查看引用來源

遠就睇你去邊之嘛
呢d係你自己ge想法之嘛
我啱啱搬入泥,平時約fd去街最少要去到元朗或者旺角,車程都幾遠,再加埋得自己一丁友,想搵個人陪都唔得...:smile_o16:

引用:
原帖由 hksword 於 2009-7-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

我啱啱搬入泥,平時約fd去街最少要去到元朗或者旺角,車程都幾遠,再加埋得自己一丁友,想搵個人陪都唔得...:smile_o16:
間唔中出下去當..............遠行:smile_o11: :smile_o11:

引用:
原帖由 kk0312 於 2009-7-26 10:08 PM 發表 查看引用來源

日常生活應有盡有 la.........我覺得都幾好住
換轉住係 mk 咁可能你又唔會期待:smile_o01: :smile_o01:
mk就唔好住啦,不過近近地都好d啊:smile_o06:

引用:
原帖由 hksword 於 2009-7-26 10:10 PM 發表 查看引用來源

同你差5多

整番野先...HI ALL:smile_o15:

引用:
原帖由 hksword 於 2009-7-26 10:05 PM 發表 查看引用來源

屯門都悶啦:smile_o03:
住到邊悶到邊~:smile_o13:

引用:
原帖由 kachun81 於 2009-7-26 10:09 PM 發表 查看引用來源

可能系la....同埋人大左..fd都越尼越少==
咁呢個系必然ge定律wor

hi~~~~~~~~~

引用:
原帖由 hksword 於 2009-7-26 10:12 PM 發表 查看引用來源

mk就唔好住啦,不過近近地都好d啊:smile_o06:
沙田都唔錯.......出市區又近:smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-7-26 10:12 PM 發表 查看引用來源
住到邊悶到邊~:smile_o13:
等我尋晚仲話你甜添,而家咁話我:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆