上一頁下一頁
發新話題

新春開年團....1月27(初二)(花刀之夜)住四星魚信全包440蚊.齋唱K250蚊

收藏  |  訂閱
1.9k  50.8k

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:10 發表 查看引用來源

通常試衫都起碼搵五六件入試身室試~~~!!!:smile_47:
咁我陪你 shopping 啦

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-10 05:06 PM 發表 查看引用來源
一線閘門玩中出,因住夾爆jj呀~~!!!:smile_35:

條女超嫩呀...好撚緊o架....

引用:
原帖由 eric415 於 2009/1/10 17:10 發表 查看引用來源
試試都要比錢哦:smile_22:
花錢尋開心....Y not ??  :smile_46:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:12 PM 發表 查看引用來源

咁我陪你 shopping 啦
下星期fitting room 等你~~!!!:smile_46:

引用:
原帖由 happyeveryday 於 2009-1-10 05:12 PM 發表 查看引用來源

條女超嫩呀...好撚緊o架....
haha...你捉得佢都好撚緊~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:12 發表 查看引用來源

自己都有,haha....仲係掛綠黎架~~!!!
暑假上呀...掛綠就無...好似有隻妃子笑...可以包棵樹來食 :smile_35:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:15 發表 查看引用來源

haha...你捉得佢都好撚緊~~!!!
個髮型仲好堅添呀...:smile_46:

引用:
原帖由 常平可樂@CPtour 於 2009-1-10 05:16 PM 發表 查看引用來源

暑假上呀...掛綠就無...好似有隻妃子笑...可以包棵樹來食 :smile_35:
上面咩都有得包~~!!!

引用:
原帖由 CP-5 於 2009-1-10 05:10 PM 發表 查看引用來源

通常試衫都起碼搵五六件入試身室試~~~!!!:smile_47:
想到這種情況,想起都開心:smile_30:

引用:
原帖由 CP-5 於 2009/1/10 17:14 發表 查看引用來源

下星期fitting room 等你~~!!!:smile_46:
咁窄...行吓海港城啦...逐間試   :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆