上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#23 ---- 情人節三人行,序, P1,11

收藏  |  訂閱
3.1k  50.7k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 10:11 AM 發表 查看引用來源

唔得,白返都要奶,同佢學術性D,問佢睇左霍金未?未就同妳一齊尋找黑洞的奧秘,搵唔到答案唔俾抬返個頭上黎.:smile_34::smile_34:
講起個格就煩啦,一個like一個唔like,like嗰個無咩野,唔like嗰個日日講住幾時整返好呀,煩到死。其實我白底好快會自己白返,但係之後去踩單車又曬返個sport bra印,呢轉就耐好多,因為曬得長時間d。又係咁叫我買野整,唔知以為大廈外牆維修

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-27 11:52 AM 發表 查看引用來源
我想玩呀
快,玩完講我地知,HAHA.......
講我地知阿男教練點樣扶妳起上半身,妳又會唔會令佢都起埋下半身:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2018-2-27 11:55 AM 發表 查看引用來源

你講取平衡點已經係下一步,首先要起咗先
呢d唔洗識游水,因為會著救生衣浮水既,不過我本身都叫識游水,對我唔算太大concern
最細幾多歲可以玩,咁我就無研究,因為都唔成行去玩
睇黎真係幾好玩喎衰鬼,希望妳成行啦,玩完返黎分享下~~~~

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 10:20 AM 發表 查看引用來源

咁咪要準備好多套?
我地男人就簡單得多喎,一條就搞掂.
男人曬太陽,我見果D好鬼細條,好似拎左讀小學果條黎著咁,其實我想問,女士們會唔會望多兩眼,有無咩感覺呢?
我真係好多泳衣,自己游和和小朋友游係好唔同。
另外男士著mini size,都會睇,然後會暗笑(自然反應)

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-2-27 12:00 PM 發表 查看引用來源
講起個格就煩啦,一個like一個唔like,like嗰個無咩野,唔like嗰個日日講住幾時整返好呀,煩到死。其實我白底好快會自己白返,但係之後去踩單車又曬返個sport bra印,呢轉就耐好多,因為曬得長時間d。又 ...
HAHA,咁抵死.
咁樣對LIKE果個同UNLIKE果個實施唔同待遇,淫流管制系統,LIKE果個間唔中趺D野引佢,UNLIKE果個就封殺,餓佢,等佢知外牆翻新都住得人,吸引人.:smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 阿晴0312 於 2018-2-27 12:11 PM 發表 查看引用來源

我真係好多泳衣,自己游和和小朋友游係好唔同。
另外男士著mini size,都會睇,然後會暗笑(自然反應)
HAHA,妳想講妳個暗笑已經係自然反應,定會有自然反應先??HAHA.............:smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 12:15 PM 發表 查看引用來源

HAHA,妳想講妳個暗笑已經係自然反應,定會有自然反應先??HAHA.............:smile_30::smile_30:
我又不是ching

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 12:03 PM 發表 查看引用來源

快,玩完講我地知,HAHA.......
講我地知阿男教練點樣扶妳起上半身,妳又會唔會令佢都起埋下半身:smile_30::smile_30:
都未知有無得玩,同老公成班fd去咋

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 10:17 AM 發表 查看引用來源

要遮就加T shirt,全世界我只見香港女仔係咁著...........HAHA.....講笑.
一件頭,其實都可以好殺食,我見而家設計既一件頭,我第一眼睇,我會諗究竟係泳衣定睡衣黎架............
加tshirt仲要加防哂,不然成個夏天你就無得著吊帶

引用:
原帖由 dragonbone 於 2018-2-27 12:14 PM 發表 查看引用來源

HAHA,咁抵死.
咁樣對LIKE果個同UNLIKE果個實施唔同待遇,淫流管制系統,LIKE果個間唔中趺D野引佢,UNLIKE果個就封殺,餓佢,等佢知外牆翻新都住得人,吸引人.:smile_34::smile_34:
Hahahahahahaha笑死我

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆