上一頁下一頁
發新話題

朋友至上^3^ PART 49,Q爆靚爆型爆再聚^^預祝GUM&天天生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 macaroni 於 2009-7-15 03:23 PM 發表 查看引用來源

車車接送:smile_o10: :smile_o10:
妳唔係唔知....我係揸船架啦...:smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-15 03:25 PM 發表 查看引用來源

唔好咁啦....我都等左好耐先有呢個機會.....:smile_o01:

多謝妳係post......打左我個名...:smile_o09:
唔洗客氣,,生日開心GE事離MA

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 03:29 PM 發表 查看引用來源

唔洗客氣,,生日開心GE事離MA
有禮物收就係....

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-15 03:31 PM 發表 查看引用來源

有禮物收就係....
可能有SUPPRISE呢
你唸住去邊呀生日

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 03:33 PM 發表 查看引用來源

可能有SUPPRISE呢
你唸住去邊呀生日
我無諗住搞生日.............:smile_o06:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-15 03:34 PM 發表 查看引用來源

我無諗住搞生日.............:smile_o06:
點解呀

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 03:38 PM 發表 查看引用來源

點解呀
係呢度..........有d 有心人.....同我講聲 生日快樂.....我己經好開心..:smile_o05:

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-15 03:40 PM 發表 查看引用來源

係呢度..........有d 有心人.....同我講聲 生日快樂.....我己經好開心..:smile_o05:
GUM,你4圍走下,大把人同你講:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 心宜 於 2009-7-15 03:41 PM 發表 查看引用來源

GUM,你4圍走下,大把人同你講:smile_30: :smile_30: :smile_30:
敵人.......我就多姐...

引用:
原帖由 gum717 於 2009-7-15 03:43 PM 發表 查看引用來源

敵人.......我就多姐...
打機果D呀 ,,我唔信

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆