上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#46 - 潮吹篇

收藏  |  訂閱
3.1k  43.6k

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-6-18 02:59 AM 發表 查看引用來源

感覺有價值
如果無左需要你同被需要既感覺…
叔叔不過係一支有體温識自動波既自慰器😆

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-6-18 03:07 AM 發表 查看引用來源

如果無左需要你同被需要既感覺…
叔叔不過係一支有體温識自動波既自慰器😆
床上同男人講i want you, i need you 比i love you 更能觸動他

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2019-6-18 03:04 AM 發表 查看引用來源

又唔可以太猴擒,嚇親師兄就唔好啦,要收放自如

在合適時候主動一點。有時要收歛。咁先吸引
收放自如!要點時間去摸索啦!

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-6-18 08:01 AM 發表 查看引用來源

收放自如!要點時間去摸索啦!
相方都要有互相引誘

[taguid=5337196]dragonbone[/taguid] 你真係唔聽話,講極都要上黎留言,邊個俾你上黎風花雪月,問左我未?不過黎緊既日子,靠呢度d師兄師姐照顧佢啦,佢成日傻更更,亂咁up野大家唔好見怪,希望你係呢個版度你會搵到你開心同抖氣位。我只想你開心。女神,唔知你下一個幸運兒會係邊個呢?請大家繼續enjoy dragon兄.XD

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-6-17 11:15 PM 發表 查看引用來源

人地師兄要我唔比,你話要我就比,會唔會比人話大細超架?
那會。。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-6-18 09:36 AM 發表 查看引用來源
[taguid=5337196]dragonbone[/taguid] 你真係唔聽話,講極都要上黎留言,邊個俾你上黎風花雪月,問左我未?不過黎緊既日子,靠呢度d師兄師姐照顧佢啦,佢成日傻更更,亂咁up野大家唔好見怪,希望你係呢個版度你會搵到你開心同抖氣位。我只想你開心。女神,唔知你下一個幸運兒會係邊個呢?請大家繼續enjoy dragon兄.XD ...
放心。。沒有誰都活得那麼自在。。只要放下。。大家都會自在開心。。我都祝你活得開心快樂…

引用:
原帖由 alexyclam 於 2019-6-18 09:45 AM 發表 查看引用來源

放心。。沒有誰都活得那麼自在。。只要放下。。大家都會自在開心。。我都祝你活得開心快樂…
放心,其實我地依傢仲係好朋友,佢會關心我同bb,我都會關心佢兩位千金。其實分左手,都可以做好朋友既

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-6-18 09:57 AM 發表 查看引用來源

放心,其實我地依傢仲係好朋友,佢會關心我同bb,我都會關心佢兩位千金。其實分左手,都可以做好朋友既
好好享受生活啊。

原來呢到有Couple

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆