上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  534.3k

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-21 19:34 發表 查看引用來源
到食扒嘅時候仲誇張!二個赤祼裸嘅男人各自食緊一塊血生生嘅牛扒,一個有著裙等於冇著裙嘅淫娃俾兩個男人夾喺中間,喺度食緊半塊差唔多全熟嘅牛扒,兩個男人金睛火眼𥄫住個淫娃對波同佢下面隱隱可見嘅黑森林,個口不停咁咬血淋 ...
師兄,你個3p真係好正
羨慕死我啦
我都想兩個男人

回覆 1071# mui1892 的帖子

師姊,妳要搵一定大把啦,點止 3p

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-7-22 23:04 發表 查看引用來源
師兄,你個3p真係好正
羨慕死我啦
我都想兩個男人
搞個活動,講明你想俾人屌,個活動一定過百人出席🤣

(今日呢個update係Steven嘅完結篇,咸味比較少,可能傷感成分比較多,希望見諒。)
成個12月,平日返工同食晏嘅時候,Athena就係我嘅女朋友,一直到收工坐地鐵返九龍塘,佢就會做返Steven嘅情人。每個週末,Athena就會用佢嘅身體去滿足佢兩個男朋友嘅貪婪咸濕慾望。
自從嗰次喺南山坉同嗰阿叔玩過後,Athena抗絕再去答應我同Steven變態嘅要求。老實講,真係有啲失望。Athena抗絕嘅理由有兩個。第一,身體係佢嘅,佢唔介意玩得癲,但對象起碼要佢接受到,同埋Steven仲未走,佢答應以後任我點玩都得嘅承諾未到期兌現(咁都得???😳)!。第二,佢話平日同我一齊時間唔多,Steven又好快要去英國,所以佢想將全身全部集中力放晒我哋身上。
雖然冇再同阿叔玩,但咁唔代表我同Steven冇再玩9 Athena!哈哈。。。!
有一次我哋將啱啱沖完涼,全身只著住條lace T Back嘅Athena反鎖喺度屋企大門外半個鐘!每次電梯「叮」一聲到、或者有開門聲,佢就即刻匿埋喺後樓梯。不過試咗幾次之後,佢就索性長時間匿喺個度唔出嚟。結果我同Steven要放返佢入屋。佢話佢知道只要匿埋冇俾人見到,我哋就會覺得冇癮,自然就會唔玩。屌!真無癮。
睇唔出有時佢又幾聰明!
另外一次就係Steven屋企隔離個單位有個小工程,星期六都要開工,有三個裝修佬喺現場做嘢。食晏時,Athena著住件粉紅色吊帶透明睡裙,上面真空下面一條白色lace T Back,攞住三罐啤酒,過去隔離單位俾個三個師傅飲。本來我同Steven以為今次Athena會玩大,連佢自己都預咗嗰日要失身俾嗰三條友!點知唔夠五分鐘,佢已經返嚟!原來嗰三個師傅同南山坉嗰次一樣,都係呀叔級!
又一次失望而回!
結果我同Steven都係「死心塌地」唔再玩嘢,專心同Athena玩「扑卟噴水」!
其實Steven真係好勁!嗰個月佢每一日都同Athena攪兩次,就算Athena唔方便嘅日子佢都照樣衝「紅燈」!星期六同日又加埋我一齊玩,又係起碼射兩次!但Athena話Steven條周永遠都「金槍不倒」、「越射越有」。鯨魚呢個外號佢真係當然之無愧!
我同Athena喺埋一齊嘅11年,亦都因為同佢一齊出去玩見過唔少男人,但Steven絕對係最「真誠」嘅一個!佢鐘意Athena完全係出自真心,雖然佢都會玩9 Athena,但佢只係想同Athena一齊創造更加多美好剌激嘅經歷同回憶。如果唔係因為年紀相差成十年有多,同理因為有我,我相信Athena宜家應該已經係Steven太太!
1998年12月24日平安夜,嗰日開半日市。中午收市食埋個office X’Mas party之後,我就同Athena一齊返去Steven屋企。其實嗰日我哋心情都有啲沉重,因為Steven喺26號Boxing Day一早就要起程去英國。呢個月我同Steven建立咗一份好奇怪、又好真誠,但又好「坦蕩蕩」嘅關係。我哋互相分享咗我哋最重要同心愛嘅人。。。Athena。
Athena身體內外我同Steven都探索、抽插過!Athena個西同個口我哋都共用過!Athena噴出嚟嘅水我哋都共嚐過!Athena高潮時最私密嘅神情反應我哋都「有目共睹」過。就算連瞓覺,我哋都「共擁」過Athena!最奇特嘅係。。。我見過佢射精、佢又見過我射精!「孖襟兄弟」套用喺我同Steven身上絕對冇任侮辱冒反嘅意思,反而我哋兩個男人共享一個女人,仲要玩得咁開心,我知道今世有幸遇上Steven係一個千載難逢嘅奇遇!
平安夜晏晝我同Athena去到Steven屋企,我哋三個人冇浪費任何時間,我哋馬上沖涼,然後上床又輪流又一齊同Athena做愛!係,我已經接受咗Athena同Steven扑嘢係有「愛」嘅成份在內!嗰日我哋三個人都非常珍惜同Athena一齊做愛嘅每一分每一秒。我一直忍住唔俾自己射精。因為我知道射咗,就代表我哋三個人一齊嘅親密時光就會完。
不過。。。就算點忍都好,要「射」嘅始終要射!我選擇射喺Athena入面。
我亦都最後一次睇住Steven攬住Athena熱吻、Athena替Steven口交、Steven扑到Athena連噴兩次水、Athena俾Steven屌到高潮迭起不能自控。。。同埋Steven射精喺Athena體內。
嗰晚我哋三個人同好多香港人一樣去食聖誕大餐。我哋去返又一城間意大利餐廳。我同Steven仍然選擇食牛扒,但係我就食返medium rare,而Steven仍然食rare。
嗰晚氣溫唔算凍。Athena著咗件V領白色大冷衫加一條貼身藍色牛仔褲。冷衫𥚃面著咗件貼身短䄂T,仍然冇戴bra,仍然突點、仍然性感撩人。我亦都仍然讓坐俾Athena同Steven坐埋一齊。係外人眼中,Steven同Athena至係一對,但嗰一刻我相信無人會明白我哋三個人之間嘅真正關係!
Steven亦都用相機影咗一張我哋三個人嘅合照。但係喺嗰個仲未完全電子數碼化嘅時代,張相我同Athena都冇睇過。我相信只有Steven睇過同擁有。。。過。(唔知張相宜家係邊?又或者可能已經一早被毀滅咗?)
食完餐飯後,我拒絕Steven同Athena話要同我一齊去地鐵站。我本來就唔係太識得點樣去處理分離嘅場面。我攬住Athena,仲錫咗佢一啖,然後。。。
我:聽日唔駛俾電話我。好好同Steven一齊,享受珍惜同佢一齊最後一日。送完Steven機就call我。我即刻出嚟陪妳。
Athena冇講任何說話。。。但嗰刻佢攬得我好緊。
Steven:大佬,多謝呢一個月你俾我實現咗我嘅願望。
我:聽日好好地同Athena一齊。後日我就唔送你。一路順風。
我同Steven攬咗一下,無再講太多,男人之間本來就無需要講太多說話。。。
我哋三個人,一切盡在不言中。
我跟著轉身就走,我選擇唔回頭去望Steven同Athena。今日喺我腦入面,Steven嘅樣其實已經好模糊,但我仍然記得我哋兩個人一齊同Athena做愛嘅一切!
對於我嚟講,Athena同Steven嗰一個月嘅「特別關係」亦都喺1998年12日24號平安夜結束。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-23 12:35 發表 查看引用來源
(今日呢個update係Steven嘅完結篇,咸味比較少,可能傷感成分比較多,希望見諒。)
成個12月,平日返工同食晏嘅時候,Athena就係我嘅女朋友,一直到收工坐地鐵返九龍塘,佢就會做返Steven嘅情人。每個週末,Athena就會用佢嘅身體去滿足 ...
你哋三個嘅關係非常特殊,好難得你同Steven關係會咁和睦,因為現實情況,就算你好和睦,另一位男士,因為會有其他想法未必會咁Nice。而且經歷咗呢一個月之後,好難得雅典娜一個心仍然係向住你。
而Steven同你哋斷咗聯絡,我相信係因為展開咗新嘅生活,亦唔想新嘅生活比舊嘅嘢影響咗

呢個結局已經係最完美。

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-23 12:35 發表 查看引用來源
成個12月,平日返工同食晏嘅時候,Athena就係我嘅女朋友,一直到收工坐地鐵返九龍塘,佢就會做返Steven嘅情人。每個週末,Athena就會用佢嘅身體去滿足 ...
真係有啲哀傷嘅感覺!

雖則有點傷感,但係能夠成為美好回億,值得珍惜
引用:

引用:
原帖由 惑感惑 於 2024-7-22 22:05 發表 查看引用來源
嘩!師兄真性福,我都未試過3p😣
快試吓。人生得一次,過得到自己嗰關,點解唔可以試?

引用:
原帖由 mui1892 於 2024-7-22 23:04 發表 查看引用來源
師兄,你個3p真係好正
羨慕死我啦
我都想兩個男人
試吓啦,又唔係殺人放火,最緊要過到自己嗰關就得啦。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆