上一頁下一頁
發新話題

johny 事務所 想識30-40嘅女性朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  34.8k

早晨:smile_o11:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-25 09:11 AM 發表 查看引用來源

早晨, 99 :smile_30:

影影今日心情好靚:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:
引用:
原帖由 月影 於 2009-6-25 09:12 AM 發表 查看引用來源
早早:smile_o05: :smile_o05: :smile_o05:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-25 09:10 AM 發表 查看引用來源
[quote]原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-25 08:54 AM 發表 查看引用來源

:smile_30: 靚太, 早晨呀 !  

都係度同你say 'goodbye' :smile_15:
早晨呀...lemontree
發生咩事呀?
點解要say goodbye 呀?

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-25 09:21 AM 發表 查看引用來源

早晨呀...lemontree
發生咩事呀?
點解要say goodbye 呀?
我走啦 ! 因為呢度唔岩我傾啦.....:smile_34:

唔好走喇:smile_o05:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-25 09:27 AM 發表 查看引用來源

我走啦 ! 因為呢度唔岩我傾啦.....:smile_34:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-25 09:27 AM 發表 查看引用來源

咁你去邊度傾呀?

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-25 09:28 AM 發表 查看引用來源
唔好走喇:smile_o05:  
聚有時, 散有時,

日後有機會係第個post再同你傾啦 , 哈哈 :smile_30:

引用:
原帖由 080709 於 2009-6-25 09:21 AM 發表 查看引用來源
影影今日心情好靚:smile_o01: :smile_o01: :smile_o01:  
我今日心情好唔靚呀

妳去議意決:smile_o10: 咁我地有機會再傾:smile_o01:
引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-6-25 09:29 AM 發表 查看引用來源

聚有時, 散有時,

日後有機會係第個post再同你傾啦 , 哈哈 :smile_30:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-25 09:29 AM 發表 查看引用來源

咁你去邊度傾呀?
有時間就去第度囉, (暫時未知架)

不過, 我好開心識到妳 & dolphine311,

上黎吹水, 最重要係岩咀形,

大家都傾得開心麻 !  :smile_o13: :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆