上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

引用:
原帖由 ppyppyppy 於 2009-4-17 12:57 AM 發表
我無睇呀/.\

我平時清潔先反咖
我扯左個頭都無露出黎
所以我的起左心肝去割包皮喇

你覺得我要磨先出野係咩原因呀?
你平時清潔反都反到出黎
咁就唔代表過長了
而家扯果陣唔一定個龜頭凸晒出黎架
(你記唔記得小朋友果陣你條野扯到幾衡都係唔會見頭)

要磨先出野因為你打飛機手勢唔正確囉
如果你想hi的話就反左出黎先, 之後再用方法去刺激你個頭

我反咗再扯就成個頭出咗, 但条根就拉住個頭有D疼....我惊条根会断....

想問有冇ching做過laser,or有好醫生介紹?

我3日前做完激光
價錢為$7000
宜家傷口已經唔痛
但個頭頭非常敏感
同條孖煙通磨擦都有D痛
我都唔知過埋聽日番唔番到工

著紙底褲~~~~~~~

引用:
原帖由 bambimo 於 2009-4-18 11:57 PM 發表
我3日前做完激光
價錢為$7000
宜家傷口已經唔痛
但個頭頭非常敏感
同條孖煙通磨擦都有D痛
我都唔知過埋聽日番唔番到工
激光做完咁快唔痛??

我想問下 我做完手術1個月到, d線要自己用濕左的綿花擦走佢, 定係等d線自己(luck)<-音???
同埋沖涼用沐浴露洗jjo唔ok?

引用:
原帖由 bambimo 於 2009-4-18 11:57 PM 發表 查看引用來源我3日前做完激光價錢為$7000宜家傷口已經唔痛但個頭頭非常敏感同條孖煙通磨擦都有D痛我都唔知過埋聽日番唔番到工
想問你係邊度做?可以 pm 我嗎?

引用:
原帖由 hoitat 於 2009-4-19 11:14 AM 發表 查看引用來源
我想問下 我做完手術1個月到, d線要自己用濕左的綿花擦走佢, 定係等d線自己(luck)
沖涼應該未得住嫁....最好用毛巾抹身就算...
d線既問題,我個醫生就話我個d線係會自己溶自己吸收嫁....可以唔洗理佢...

引用:
原帖由 ELLE~EVER 於 2009-4-19 04:31 PM 發表 查看引用來源

沖涼應該未得住嫁....最好用毛巾抹身就算...
d線既問題,我個醫生就話我個d線係會自己溶自己吸收嫁....可以唔洗理佢...
但係沙布已經拆左,jj仲未可以沖得涼[email=?@@]?@@'[/email]
做左手術已經有1個月零3日0 0
另外想問下 c hing 做左手術1個月後ge e加著緊ge 底褲係鬆身ge孖煙通 定 係3角褲??

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆