上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.7k

3個時間上真係頂唔住喔

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 06:06 PM 發表 查看引用來源
今日雖然病, 但下午好得閒, 一口氣三個update, 盡快完左wendy一段..................
睇你「遭遇」,十足最佳損友入面既譚室超(陳百祥)⋯⋯

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 06:21 PM 發表 查看引用來源

少年時, 邊個冇輕狂過!?

如果想當年的話 , 我只有後悔 , 後悔 同埋 後悔

Um... I'am new new ac, can't reply pm la

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-9 07:01 PM 發表 查看引用來源

咁大鑊?!

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 06:21 PM 發表 查看引用來源

有時D野, 唔係單方面控制到, 我最後有辦法對付! he he

Wendy 似係一個懂得軟硬兼施既女王,不得不從,但又要表現得很受落。

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-9 06:27 PM 發表 查看引用來源
一個令你不情願也要照做 , 你又不能玩野去反抗的女人

難怪你不願想起她... 陰公

其實WENDY唔係好差, 只係我無想到會咁, 接受唔到

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-9 06:29 PM 發表 查看引用來源
嘩...正呀
岩岩上就見有2個update未睇
睇完有D想笑
俾我既感覺....係就好似俾黑山老妖一步一步咁食左你咁:smile_30:
唔係咁可怕乍嘛??
WENDY只係我自己覺得唔吸引, 唔係壞人啦

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-9 06:52 PM 發表 查看引用來源

睇你「遭遇」,十足最佳損友入面既譚室超(陳百祥)⋯⋯
唔係"唔準笑"同"交通燈"咩?:smile_30:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-9 07:01 PM 發表 查看引用來源

我地都係進前方, 睇將來吧:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆