上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.6k

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-9 18:08 發表 查看引用來源
睇得出你想盡快close 咗Wendy file,但佢又唔似會咁易放過你

..... absolutely agree ^^

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-9 06:05 PM 發表 查看引用來源
好奇一問,你同一時間可以有幾多個情人?

我唔想公開呀, sorry

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-9 06:08 PM 發表 查看引用來源
睇得出你想盡快close 咗Wendy file,但佢又唔似會咁易放過你

有時D野, 唔係單方面控制到, 我最後有辦法對付! he he

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-9 06:08 PM 發表 查看引用來源

唔後生得你好多啦 :smile_42:

我都冇本事有車介車, 有女介女 , 真係要跟你出黎食個糖水學下野:smile_38:
少年時, 邊個冇輕狂過!?

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 06:19 PM 發表 查看引用來源

我唔想公開呀, sorry

咁遲d pm話我知...haha

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-9 06:22 PM 發表 查看引用來源

咁遲d pm話我知...haha

.......... 又PM.......

一個令你不情願也要照做 , 你又不能玩野去反抗的女人

難怪你不願想起她... 陰公

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 06:22 PM 發表 查看引用來源

.......... 又PM.......

扁咀就算囉

嘩...正呀
岩岩上就見有2個update未睇
睇完有D想笑
俾我既感覺....係就好似俾黑山老妖一步一步咁食左你咁:smile_30:
唔係咁可怕乍嘛??

我有個好朋友係女人, 結咗婚有個仔, 據我所知佢同一時間最多有三個情人, 唔包括老公.  我都幾服佢, 呢幾個男人都唔知彼此既存在, 最難處理應該係時間分配問題......:smile_04::smile_04::smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆