上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問 (Part 2)

收藏  |  訂閱
1.5k  214.5k

最近jj 開始好"養", 唔知係咪發炎, 我自己無論我扯唔扯都係反唔到出黎的, 由細到大都係但一直無理佢, 但哩排開始好"養", 重有異味,
想問下係咪發炎? 點解廿幾年都無事而家先發?
同埋哩間診所好唔好架? 個web site好似幾靚咁, 問左價, 傳統$3500, 激光無痛$7000, 有無ching係哩間割過包or做手術呀?
http://www.painfree.hk/foreskin/big5/home.php thx!

引用:
原帖由 15歲小孩 於 2009-4-14 12:46 AM 發表 查看引用來源
我想問下你個龜頭有冇條筋痴住?
有的...
醫生唔知點樣用線縫埋~用鏡照著黎睇過~都ok啦~
唔係太難看...

但手術後腫脹的環狀位~因為未消腫就真係難看一點了~~
好礙眼下....

唔該
有冇人打到去黃景熹醫生個到呀? 我打去係fax 既聲喎
同埋佢手勢係咪幾好架?

引用:
原帖由 15歲小孩 於 2009-4-14 01:58 AM 發表 查看引用來源
ching可唔可以答下我問題-3-
點解條筋會痴住個龜頭既?
同埋係咪個個男仔都係咁架?
呢d係男仔都會有...所以不是太奇怪啦

仲有小弟打飛機時 好似唔太興奮
要磨張床先出野
係咪因為包皮過長呢?
唔該哂=D

引用:
原帖由 comg 於 2009-4-14 10:42 AM 發表 查看引用來源

其實都想割左佢好耐架啦,不過要返工,唔想攞病假,大假又攞一個禮拜又驚唔夠休息:smile_45: 。
無辦法...為左衛生...點都要豪一個禮拜出黎

引用:
原帖由 overtine2411 於 2009-4-14 08:15 PM 發表 查看引用來源
最近jj 開始好"養", 唔知係咪發炎, 我自己無論我扯唔扯都係反唔到出黎的, 由細到大都係但一直無理佢, 但哩排開始好"養", 重有異味,
同埋哩間診所好唔好架? 個web site ...
由細到大都唔理的話只可以講一句...抵死
不過你大個左都反唔係反唔到出黎都係要割了
暫時仲未發炎
發左炎係會痛...唔係痕咁簡單
可以講, 就算割左你會比其他ching復原得耐d

引用:
原帖由 overtine2411 於 2009-4-14 08:15 PM 發表 查看引用來源
同埋哩間診所好唔好架? 個web site ...
有無人幫到我呀?

回覆 1032# 的帖子

係-.-我都未消腫.真係好難睇:smile_27:

回覆 1034# 的帖子

條筋有咩用架我想知:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆