上一頁下一頁
發新話題

徵尋至愛 ~ 38歲人仔等緊妳肯做我老婆仔

收藏  |  訂閱
1.5k  32.3k

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-19 10:46 AM 發表 查看引用來源

好野, 1 號訊號....唔洗取消打波:smile_46: 出街先:smile_43:
Bye....:smile_38:
打風仲打波:smile_14:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-7-20 02:30 PM 發表 查看引用來源
我古係室內

唔好意思, 打風無野好搞, 我一搞部電腦, 佢就死畀我睇...:smile_22:
(現在部機仲係死下死下:smile_42: , 意思係睇佢心情:smile_45: , 所以未必日日上到網:smile_27: , 放心! 就o左我幸福, 我一定會盡力醫好佢:smile_34: )

引用:
原帖由 清純 於 2009-7-19 11:38 AM 發表 查看引用來源

唔係3咩,1啦,我都起身出去了:smile_o06:
難得唔熱, 唔出街就笨:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 12:10 AM 發表 查看引用來源
hea hea
近期做夜鬼呀!:smile_30:

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 01:21 AM 發表 查看引用來源
晚安:smile_o07: :smile_o07:
蚊女, 妳有咁夜先瞓:smile_14:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-7-20 02:29 PM 發表 查看引用來源
午安呀苦主:smile_38: :smile_38: :smile_30: :smile_30:
安鬼安馬咩... 部腦傻o左上唔到網:smile_22:  整到今晚, 其實乜都無換過, 佢自己又著番:smile_45:

引用:
原帖由 月兒911 於 2009-7-20 02:30 PM 發表 查看引用來源
:smile_44:... 大雨到好似游水咁游去體育館囉!

引用:
原帖由 老苦主 於 2009-7-20 11:11 PM 發表 查看引用來源

蚊女, 妳有咁夜先瞓:smile_14:
最近JA

引用:
原帖由 tess蚊 於 2009-7-20 02:32 PM 發表 查看引用來源
我古係室內
估岩一半啦.... 因為有部份體育館會一大雨就漏水, 一樣係無得打:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆