上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 10:54 AM 發表 查看引用來源
同老婆由拍拖到結婚都有6年嘅時間,話長唔長話短唔短。身邊好多朋友都會問我哋有冇悶又或者冇已經冇咗戀愛嘅感覺。喺朋友圈子入邊我同老婆都算得上係最恩愛嘅一對。

真係架,好簡單嘅例子。老婆有幾個姊妹周不時都會向佢抱怨話佢哋同老公已經冇咗浪漫嘅感覺,就連扑野都只係扑完就大覺瞓,話好似例行工事咁。

而我同老婆就唔係嘅,撇除扑唔扑野都好啦 (雖然扑野次數居多),我同老婆兩個可以喺張床上面幾個鐘淨係 ...
您老婆啲身材真係無得輸 又白白淨 望落去又滑又挺
師兄有無諗過搵對夫妻一齊玩下咁呀?

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-8 05:47 PM 發表 查看引用來源

咁師姐同男友感情都好好呀,有啲咩趣事(靚相)不仿分享下好喎 哈哈
我無謂出醜啦!而且好耐無映啦!男朋友將相機打左入冷宮🙊

師兄失蹤

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-1-24 02:19 PM 發表 查看引用來源
今日兩公婆一齊放假 食完晏之後同老婆一齊去咗買餸 唔睇都唔覺老婆今日條裙原來係咁透。。。

今日返佢老媽子到食飯所以我哋都冇咩特別諗住玩野,今次真係佢自己無啦啦整躂癩,笑死我。我特登唔同佢講由得佢。

繼續行。。。 哈哈  ...
約隱約現好吸引

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-3 06:04 PM 發表 查看引用來源
好慘呀 ,今日無啦啦俾人叫咗返公司 ot 真係冇陰公,心情已經灰到爆。個衰婆明知我灰爆仲要日早send張咁嘅相嚟玩我。。

嬲嬲哋唔理佢,但係過咗冇耐又有啲掛住佢,所以message佢問佢做緊咩

我: 老婆喺邊?
老婆: 出咗 ...
全裸果張相好鬼正,阿嫂真係識擺post

師兄你唔介意SHARE阿嫂真係好:smile_34: :smile_34:
有機會想睇多啲:smile_40: :smile_40:

多謝師兄,新仔入來追post追到停唔到。見到啊嫂身材咁正,又有靚腿,情不自控下J咗幾次。支持師兄

師兄,有無原圖pm, 感激

用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-2-3 06:04 PM 發表 
好慘呀 ,今日無啦啦俾人叫咗返公司 ot 真係冇陰公,心情已經灰到爆。個衰婆明知我灰爆仲要日早send張咁嘅相嚟玩我。。

GG

嬲嬲哋唔理佢,但係過咗冇耐又有啲掛住佢,所以message佢問佢做緊咩

我: 老婆喺邊?
老婆: 出咗 ...

感覺毛幼Gap細:smile_35:

夫妻一起搵性趣, 是人生一快也! 感情可以更長久.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆