上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.6k

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 04:39 PM 發表 查看引用來源

人與人無單一取向, 特別是兩性關係, 我心入面從頭到尾無對WENDY有非份之想, 但當佢有所動作時, 其實我內心係好忐忑不安, 如我之前回另一師兄, 工作上有幫到自己或害到自己的人, 兩者都不能開罪. 所以我對WENDY只有 ...
嗯,同意,所以我緊守係度食唔好係度疴既原則,最多係離開公司後先啅。

其實最怕食錯
引用:
原帖由  於 2013-12-9 04:41 PM 發表 查看引用來源
快有快食, 慢有慢食, 我實無得食!:smile_45:
係喎, 我做左人夫十幾年, 比你反駁到, 呢一ROUND我輸:smile_42:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-9 04:43 PM 發表 查看引用來源

嗯,同意,所以我緊守係度食唔好係度疴既原則,最多係離開公司後先啅。

我曾經都緊守, 但我自問係一個好低層次的男人, 所謂緊守其實經常都會係最方便既地方搵野食, 頂.....................

引用:
原帖由 ralationshit 於 2013-12-9 04:46 PM 發表 查看引用來源
其實最怕食錯
食錯野經常會, 我自己都試過, 只有提醒自己, 下次小心D食, 唔好隨便幫襯街邊無牌小販:smile_30:

感謝你的update

引用:
原帖由 markluk123abc 於 2013-12-9 04:55 PM 發表 查看引用來源
感謝你的update
唔客氣啦

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 04:46 PM 發表 查看引用來源

我曾經都緊守, 但我自問係一個好低層次的男人, 所謂緊守其實經常都會係最方便既地方搵野食, 頂.....................
哈哈,絕對明白,大家都係男人,總有呢啲情況出現。

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-9 05:06 PM 發表 查看引用來源

哈哈,絕對明白,大家都係男人,總有呢啲情況出現。

那是男人才能明白男人的痛苦!:smile_44:

引用:
原帖由 ralationshit 於 2013-12-9 04:20 PM 發表 查看引用來源
成熟個種正係feel返黎, 同外表無關
撞到我咪有女仔同你講囉
熟與否不在年齡, 在心態, 在表現吧....

我最想睇令你差d沉嗰段,會出嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆