上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】(第32回)祝心大人8月14日生日快樂

收藏  |  訂閱
1.5k  29.0k

引用:
原帖由 darlun 於 2009-8-13 02:42 PM 發表 查看引用來源
咩料呀:smile_13:
叫下你姐:smile_27:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 02:43 PM 發表 查看引用來源
但係變左女朋...:smile_40: ...冇友呀:smile_13:
係喎:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 02:43 PM 發表 查看引用來源

幫我同你同事say 聲sorry
呢單野講出黎個個都會笑, o個時我同個同事一齊架, 佢都笑到扯住痛, 跟住講比每個人知, 每個人都會笑, 但反應好唔同
:smile_o09: 我真係好愛你呢段...~~~笑到我面都累晒~

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-8-13 02:42 PM 發表 查看引用來源
我都係叫人幫我整咋:smile_30: :smile_30:
我識鬼咩:smile_30:
我知你唔識....我都係話我岩岩試左..係得既, 順便教sandy 做copy

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 02:43 PM 發表 查看引用來源

我心境老~:smile_30: :smile_o13: :smile_o13: ~~~~無你地甘好精力...日日不夜天~:smile_o01:
我心境差唔多四十架喇:smile_39:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 02:45 PM 發表 查看引用來源

我知你唔識....我都係話我岩岩試左..係得既, 順便教sandy 做copy
旦我未識整大字:smile_o06:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-8-13 02:44 PM 發表 查看引用來源

:smile_o09: 我真係好愛你呢段...~~~笑到我面都累晒~
但o個時我係好正經, 完全冇笑架

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-8-13 02:44 PM 發表 查看引用來源
係喎:smile_o06:
再多謝妳..:smile_40:

引用:
原帖由 心大人 於 2009-8-13 02:45 PM 發表 查看引用來源

我心境差唔多四十架喇:smile_39:
:smile_o04: 心境老你都要同我爭~~~~~我個晚....(練)不中你...已經心靈受創架啦~~:smile_o06:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-13 02:45 PM 發表 查看引用來源

好似簡單好多喎:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆