上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第21回)

收藏  |  訂閱
1.5k  26.2k

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-29 10:03 AM 發表 查看引用來源

早晨呀...Q女,鬼妹妹:smile_o13:
卡夫哥哥早晨:smile_o15:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-29 10:02 AM 發表 查看引用來源
:smile_o01: 梗係啦..由其係同你個19名加埋一齊.....
hahaa...不過有d人不理我ge勸預照加19上去...:smile_39:

入唔到POST:smile_27: :smile_27:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-29 10:05 AM 發表 查看引用來源

小妹姐姐.......................因為我以加好眼訓呀:smile_o16:
你訓得好少嗎:smile_14:
引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-29 10:10 AM 發表 查看引用來源

hahaa...不過有d人不理我ge勸預照加19上去...:smile_39:
放心..我絕不希望我個名同你個名加埋一齊:smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-7-29 10:05 AM 發表 查看引用來源

卡夫哥哥早晨:smile_o15:
上次你咪問我做咩ge
我做地盤架...測量

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-29 10:14 AM 發表 查看引用來源

你訓得好少嗎:smile_14:

放心..我絕不希望我個名同你個名加埋一齊:smile_44: :smile_44:
hahaa...我印象中得馬卡朗尼會叫我19

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-29 10:14 AM 發表 查看引用來源
入唔到POST:smile_27: :smile_27:
:smile_14: 入不到麥POST呀?

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-29 10:19 AM 發表 查看引用來源

:smile_14: 入不到麥POST呀?
咩 500 咩咩 咁囉:smile_30:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-29 10:18 AM 發表 查看引用來源

hahaa...我印象中得馬卡朗尼會叫我19
佢想將你個名同佢個名痴埋一齊定啦:smile_30: :smile_44:

引用:
原帖由 darlun 於 2009-7-29 10:19 AM 發表 查看引用來源
咩 500 咩咩 咁囉:smile_30:
哦....呢排成日都500架啦:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆