上一頁下一頁
發新話題

我同Athena (已更新 #1672)

收藏  |  訂閱
1.7k  535.1k

引用:
原帖由 sim888 於 2024-7-18 20:03 發表 查看引用來源
this??
冇畫面都有幻想?

https://mega.nz/file/AO9AzQLZ#ro ... SJ9WneZF4eY0SUVZTgg
果然好有想像,仲有水聲!😬

第二朝早9:00返到公司,Trading room已經坐滿晒人,突然多咗咁多人,好唔慣。我又用番同一招數,攞住個牛皮紙袋行去搵Athena。佢嗰日仍然淡妝,但唇膏就搽咗粉紅色,著咗一件膊頭兩邊只有一粒鈕扣住嘅黑色圓領貼身中袖上衣(如果是旦一個鈕甩咗。。。成件衫就會跌落嚟。。。到時一定「春光咋洩」😆😆😆)、一條貼身卡其色長褲、一對啡色小小高踭boot。同我平時見開嘅Athena完全唔同形像,佢宜家有一種高貴神秘。。。但又有啲性感撩人嘅感覺!
女人味十足!
真心佩服Steven!
我將個紙袋俾咗Athena。
我:早晨,Athena,麻煩妳幫我跟跟。
Athena對住我咬咗一咬口唇再輕輕笑咗吓。
A:OK!
我(細細聲):妳今日好索。
A(又細細聲):我日日都索。
我:尋晚咁忙流失咁水份,記住飲多啲水!
A:你都流失咗好多,你都飲多啲!
頂!
我唔敢留太耐,馬上返埋位。
R:喂!有冇見到Athena?呢兩日佢著衫超級有品味!一定係佢男朋友幫佢揀。
我心諗,係佢「第二個」男朋友幫佢揀。
我:你由尋日開始就好留意Athena,以前你好似冇乜喎?
R:頂。咁尋日至發現佢咁有吸引力!尋日去銀行一路行我一路𥄫佢對波,唔算大,不過好圓又好挺吓,應該好好揸,啱啱好。
我:屌!你又知?
R:我食女多過你食飯呀!點會唔知?
我:屌!喂,新嚟呢班友乜料?
R:坐Stanley隔離條老嘢叫Johnson,一向跟開Stanley,做分莊。Stanley帶咗三條馬嚟。後生戴眼鏡嗰個叫Kevin,新加坡人,幫Stanley做莊。另一條友叫阿森。專門服侍Stanley啲上賓。條女叫Shelly,佢嘅作用。。。係娛樂大客。
我本來飲咁水,差啲全部噴出嚟!
我:講真?
R:全行都知!
望真啲Shelly,佢的確有啲風麈味,而且塊面啲粉非常厚。
R:我都係鐘意Athena呢啲乖乖女多啲。乖得嚟又有女人味!正。
Athena乖?我屌!
R:坐日本老細隔離嗰個叫陳X聖,台灣總公司派嚟,手上有好多台灣同日本客。如果我哋日本老细冇乜表現,分分鐘出局!坐細房𥚃面嗰兩條友,一個叫阿Sam,一個叫Nelson。專長攪公司上市合併。另外坐back office 嗰個木咀姓高,台灣派嚟香港管數,枝豆二月要返日本啦。
R果然世界仔,一日時間已經摸清所有人嘅底世!
嗰個星期我同Athena日頭喺公司見,食晏我哋就分頭去灣仔食。然後再分頭返公司。食晏時Athena會講我知佢同Steven一齊相處嘅事情。基本上Athena每日放咗工就會即係坐地鐵返九龍塘Steven屋企。Steven已經準備好晒晚餐等佢返嚟一齊食。佢哋會一路食飯一路傾計。然後Athena會打電話返屋企報平安。跟著會打俾我。然後,佢會同Steven一齊去沖涼。沖涼時,Steven一定會幫Athena全身搽晒番梘,然後幫佢續吋肌膚洗得乾乾淨淨,仲會用自己啲口水去「洗」Athena個小妹妹,用條脷去「按摩」粒豆豆,然後Athena就會全身「震震」!
沖完涼,佢哋會光脫脫入房爬上床,然後咀同條脷合體,互相「探索」大家身體(其實乜都探過,仲有乜好探索?🤷🤷🤷)。然後當然就係鯨魚同愛美神合體狂屌一番!愛美神會瞓喺度、趴喺度、坐喺度,甚至打側身。。。噴水!鯨魚就會喺愛美神身體入面射出「精華」或者噴水入愛美神嗰口,餵飽愛美神!
星期五晏晝收市𢓭,我call Steven。
Steven:Vincent大哥!
我:叫我Vincent得啦。
S:唔得!大佬就係大佬嘛。你聽日係咪同我哋一齊食飯妟?駛唔駛我行去等你同Athena拍吓拖?
我:唔駛。我呢幾日都有同佢一齊食晏。話時話,聽日晏晝我想睇你同Athena扑嘢。
S:你嘅意思係3P?OK!冇問題。
我:唔係3P。我剩係想齋睇你哋兩個點樣扑嘢。
S:咁過癮?大哥你sure?
我:睇完之後,我想借你張床一用。。。我想同Athena。。。
S:收到,明白。到時我會出去買餸準備我哋嘅晚飯。牛扒OK?
我:OK!
就係咁,星期五晚同Athena傾完電話後,我就懷住非常期待嘅心情瞓覺。
你可能會問點解唔一開始就玩3P?因為我好想親眼用第三者角度去睇Athena同另外一個男人做愛!我好想睇到佢同第二個男人親熱同高潮時係點嘅樣、身體有乜動作反應、佢會點呻吟點嗌法、震震係點樣、俾男人內射同佢吞精嘅表情,同埋噴水嘅盛況!當然,我都想親眼見識吓Steven條周有幾「怪獸級」同埋佢嘅超強戰鬥能力!
你認為我好「變態」?
So be it!
當然,我同Steven講千祈唔好話俾Athena知我有呢個安排。同埋請Steven幫佢打扮得高貴性感啲。點解唔可以話俾Athena知?睇落去你哋就會明向。
Steven:想點性感?怕唔怕蝕底?
我:越性感越好。。。蝕底就。。。你話事!
S:OK!我一早己經有idea,只係怕大哥你覺得去得太盡!
我:我信你!即管玩盡啲!
S:OK!
星期六朝早一覺醒嚟,嘩條周已經硬過條鐵!不過屙完尿後就打回原形。嗰日成朝心情非常緊張又興奮又期待!如果一切可以順利依照我同Steven嘅計劃行事,今日我、Athena,同Steven都會玩得好盡興!
10:30左右收到Athena電話,佢問我要唔要同佢見面先?
我:唔晒啦。12:30餐廳見。
Athena:吓?你唔想見咗我先咩?
我:反正一陣都喺餐廳見,咁早見做乜?我又未出得門口。
A:奇奇怪怪!又係你話我哋好少見面。宜家話同你見先又話唔好。
我:咁我今朝瞓晏咗嘛。得啦。今朝服侍咗「男朋友」未?
A:本來諗住早啲出嚟見你,所以乜都冇做!就嚟Steven似係我男朋友多過你!哼!
跟著。。。已被cut線!
我開始覺得呢個計劃有啲危險。。。
嗰日喺12月初,天氣終於開始有啲涼。我12:15左右已經去到九龍塘又一城地下一間意大利餐廳(Page One隔離,不過宜家呢間餐廳同Page One都已經執咗十世!)。一路等Athena同Steven出現,一路個心砰砰聲咁跳!非常想知道Steven會點樣「包裝」Athena!
12:30,佢哋終於出現!我見到Athena嘅時候,我嗰心差啲由個口跳咗出嚟!佢照樣化淡妝,但就搽咗火紅色唇膏!佢著咗件非常貼身灰黑色大deep V(直落到南半球位置)冷衫,領口仲要開到差唔多去到膊頭!最攞人命係Athena戴咗個火紅色lace半透明bra!半對波約隱約現地show出嚟(連我呢個Athena身體乜都見過晒嘅男朋友,成餐晏都不停偷窺佢對波,希望見到對lin頭!)!下身就著咗條超級低腰淡藍色牛仔褲,完全遮唔住條有少少高腰嘅火紅色T Back幼邊帶!
嘩!好彩我非常健康,否則可能真係心臟病突發死!Steven:Vincent哥,等咗好耐?
我:一陣啦。
Athena:又話晏咗起身趕唔切早到,宜家咪仲早過我哋?
Steven:咪咁惡死啦,快啲坐埋去Vincent哥身邊。
A:鬼要同佢坐!我要同你坐!你至係我男朋友!
Steven同Athena就一齊坐咗入背住牆嘅兩人長凳。我就一個人坐喺佢哋對面,面對面對住Steven。好快我哋就落咗order,成餐晏我盡量只係同Steven講嘢,好少同Athena交流,我睇得出佢越嚟越嬲。其實Athena基本上冇乜脾氣。但嗰日嗰餐晏佢就接近「爆炸」邊緣。唔知係咪想激吓我,佢越坐越埋Steven度,最後食甜品時佢仲撓住Steven手臂,成個人俟落Steven身上,唔駛講條友食盡波餅!
跟著Athena話要去洗手間,我睇住佢pat pat妞吓妞吓行去洗手間,全場男人差唔多個個都視姦佢,我條周已經喺度嗌救命!
Steven:大佬,真係要咁玩?我驚佢真係會嬲。
我:放心,佢唔會。。。應該。
跟著Steven就俾咗一樣嘢俾我(賣個關子先😆)。
冇幾耐Athena就行返嚟。
我:唔好意思,啱啱收到個客call,想同我見一見,我走先。
Athena:吓?唔係講好晏晝你同我一齊咩?
我:冇計,個客急call。
Steven:係呀,頭先Vincent大佬想推佢都推唔甩。
我:就係,冇計。Steven代我陪你。
Athena:。。。好!仲好。
跟著Athena故意大啖大啖咁飲水。。。
我:好口乾?
Athena:唔係,不過一陣就會。宜家儲定啲水!
我:咁。。。咁我走先,Bye bye。
然後我就離開咗間餐廳。。。
計劃完成1/3!

引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-19 11:50 發表 查看引用來源
第二朝早9:00返到公司,Trading room已經坐滿晒人,突然多咗咁多人,好唔慣。我又用番同一招數,攞住個牛皮紙袋行去搵Athena。佢嗰日仍然淡妝,但唇膏就搽咗粉紅色,著咗一件膊頭兩邊只有一粒鈕扣住嘅黑色圓領貼身中袖上衣(如果是 ...
又有乜嘢刺激嘢玩?😬

好吊癮,真係引人入性

好期待之後會點玩,應該好剌激
引用:
原帖由 vin1013 於 2024-7-19 11:50 發表 查看引用來源
第二朝早9:00返到公司,Trading room已經坐滿晒人,突然多咗咁多人,好唔慣。我又用番同一招數,攞住個牛皮紙袋行去搵Athena。佢嗰日仍然淡妝,但唇膏就搽咗粉紅色,著咗一件膊頭兩邊只有一粒鈕扣住嘅黑色圓領貼身中袖上衣(如果是 ...

引用:
原帖由 wine_lover 於 2024-7-19 12:21 發表 查看引用來源
好吊癮,真係引人入性
其實男男女女上床扑嘢都係咁上下,我哋反而覺得前戲仲吸引。

引用:
原帖由 licklickson 於 2024-7-19 12:07 發表 查看引用來源
又有乜嘢刺激嘢玩?😬
欲知。。。🤣🤣🤣

引用:
屌你 寫咁少 屌人癮 小心比人燒JJ😂

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2024-7-19 12:59 發表 查看引用來源
好期待之後會點玩,應該好剌激

當時我就覺得好激。不過今時今日。。。可能好多人都試過。。。

引用:
原帖由 CTAN2Y33 於 2024-7-19 13:22 發表 查看引用來源
屌你 寫咁少 屌人癮 小心比人燒JJ😂
😱😱😱Sorry sorry。。今朝公司多嘢做,唔好燒呀。🏃💨💨💨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆