上一頁下一頁
發新話題

分享人妻 p635 今日睇吓人妻近照 😝

收藏  |  訂閱
9.5k  4.9m

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 03:43 PM 發表 查看引用來源

多謝師姐先,如果你想你男友同你影相嘅你唔怕向佢提出呀,我老婆有時都自動波叫我幫佢影嘅,千祈唔好收收埋埋呀。
過獎啦你!我呢啲影相技術碎料啦,玩下就得,係個model靚啫 (老豆教落 有咩讚揚 咩功勞都歸自己女人先 實冇死) 🤫😝 ...
如果我有阿嫂咁白滑又身材正就一定映啦!但我唔係嗎!🙈
我都會同男朋友pillow talk同係床打交。呢樣真係維持感情既好方法!
你真係勁錫你老婆!幸福!

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 12:55 PM 發表 查看引用來源

尋晚問返老婆
老婆: 冇濕喎,佢舒服咋嘛,又唔係我舒服,我都冇feel嘅

哈哈 佢又啱喎
C兄大大,想睇原圖,感激!

Ching老婆真係好正喎, 皮膚夠白, 睇到都知滑, 仲要夠粉喎:smile_30: 阿嫂咁正, 又咁玩得, 又配合Ching, 世間難求 祝ching同阿嫂長長久久, 長玩長有

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 10:54 AM 發表 查看引用來源
同老婆由拍拖到結婚都有6年嘅時間,話長唔長話短唔短。身邊好多朋友都會問我哋有冇悶又或者冇已經冇咗戀愛嘅感覺。喺朋友圈子入邊我同老婆都算得上係最恩愛嘅一對。

真係架,好簡單嘅例子。老婆有幾個姊妹周不時都會向佢抱怨話佢哋同老公已經冇咗浪漫嘅感覺,就連扑野都只係扑完就大覺瞓,話好似例行工事咁。

而我同老婆就唔係嘅,撇除扑唔扑野都好啦 (雖然扑野次數居多),我同老婆兩個可以喺張床上面幾個鐘淨係 ...
粒lin好正

引用:
原帖由 最錫我老婆 於 2019-4-5 10:54 AM 發表 查看引用來源
同老婆由拍拖到結婚都有6年嘅時間,話長唔長話短唔短。身邊好多朋友都會問我哋有冇悶又或者冇已經冇咗戀愛嘅感覺。喺朋友圈子入邊我同老婆都算得上係最恩愛嘅一對。

真係架,好簡單嘅例子。老婆有幾個姊妹周不時都會向佢抱怨話佢哋同老公已經冇咗浪漫嘅感覺,就連扑野都只係扑完就大覺瞓,話好似例行工事咁。

而我同老婆就唔係嘅,撇除扑唔扑野都好啦 (雖然扑野次數居多),我同老婆兩個可以喺張床上面幾個鐘淨係 ...
好很大個太陽波

JJ

晒九幸福,師兄,拜托,放多點J圖,原圖。

要幫忙找新鮮感,記得我們在。

:smile_13:師兄,有無原圖pm:smile_13:

師兄,有無原圖pm :smile_13:

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-5 02:42 PM 發表 查看引用來源
我都好羨慕阿嫂既身材!我男朋友好耐都無同我映相啦!
其實你映既相幾唯美!❤️
影相拍片係一個幾好嘅前凑,通常做愛前影D相係最靚最有感覺嘅,影完又可以一齊回味,師妹不防多D帶動老公影

引用:
原帖由 hipocat 於 2019-4-5 09:46 PM 發表 查看引用來源

如果我有阿嫂咁白滑又身材正就一定映啦!但我唔係嗎!🙈
我都會同男朋友pillow talk同係床打交。呢樣真係維持感情既好方法!
你真係勁錫你老婆!幸福! ...
咁師姐同男友感情都好好呀,有啲咩趣事(靚相)不仿分享下好喎 哈哈

有冇其他相呀?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆