上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.6k

成熟個種正係feel返黎, 同外表無關
撞到我咪有女仔同你講囉
引用:
原帖由  於 2013-12-9 04:14 PM 發表 查看引用來源
點解我夜晚出去玩, 無D女仔會咁同我講呀? 只怪自己樣太衰, OH.........NO:smile_27:

引用:
原帖由 ralationshit 於 2013-12-9 04:20 PM 發表 查看引用來源
成熟個種正係feel返黎, 同外表無關
撞到我咪有女仔同你講囉
哈哈.....撞到你, 你已作他人婦了.
去clubbing時, 係香港真係無咩女仔會去留意我呢d老人家, 還有速食文化, 我這些真的跟不上年輕人的腳步, 真係........後生仔食野真係好快........:smile_42:

唔好玩謙虛啦,見你都好吃得開喎@@

引用:
原帖由 Venusbb1031 於 2013-12-9 04:26 PM 發表 查看引用來源
唔好玩謙虛啦,見你都好吃得開喎@@

歲月不留人, 自問唔識得去取悅人, 工作上我披上一副咀臉, 回家披另一副咀臉, 個人時覺得自己面目模糊. 所以才在此, 用新account去分享自已一些另一習面. 點都好, 有大家支持我好開心.

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 15:52 發表 查看引用來源

唉...............其實唔想recall呢件事:smile_39:
唔想 RECALL  ? ...  點解會有呢種感覺呢 ?

哈哈.....師兄幾時撞你都係人夫啦。

去得Clubbing,快有快食,慢有慢食,實有得食。

而我最鐘意留意身邊特別既事物
引用:
原帖由  於 2013-12-9 04:25 PM 發表 查看引用來源
哈哈.....撞到你, 你已作他人婦了.
去clubbing時, 係香港真係無咩女仔會去留意我呢d老人家, 還有速食文化, 我這些真的跟不上年輕人的腳步, 真係........後生仔食野真係好快........:smile_42:

引用:
原帖由 Alden72123 於 2013-12-9 04:08 PM 發表 查看引用來源

邊有咁多男人味呀, 現在呢個世界, 都係貪靚女靚仔, 中年男人無市場的啦, 我認命了:smile_39:
你咁講即係我都要認命啦

引用:
原帖由 heaethan 於 2013-12-9 04:32 PM 發表 查看引用來源

唔想 RECALL  ? ...  點解會有呢種感覺呢 ?
人與人無單一取向, 特別是兩性關係, 我心入面從頭到尾無對WENDY有非份之想, 但當佢有所動作時, 其實我內心係好忐忑不安, 如我之前回另一師兄, 工作上有幫到自己或害到自己的人, 兩者都不能開罪. 所以我對WENDY只有敬意, 客關係大於朋友. 所以係整件事上係單一取向, 拒絕同唔拒絕個結果都唔會好.........所以就好唔想RECALL, 亦都因為呢件事, 我學會左, 同一些工作上有密切聯絡既女性, 要保持距離!

引用:
原帖由 ralationshit 於 2013-12-9 04:38 PM 發表 查看引用來源
哈哈.....師兄幾時撞你都係人夫啦。
去得Clubbing,快有快食,慢有慢食,實有得食。

而我最鐘意留意
快有快食, 慢有慢食, 我實無得食!:smile_45:
係喎, 我做左人夫十幾年, 比你反駁到, 呢一ROUND我輸:smile_42:
鐘意留意身邊什麼特別事物, 分享一下吧:smile_44:

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-9 04:39 PM 發表 查看引用來源

你咁講即係我都要認命啦

你一定後生過我, 又有部梯啞佬, 唔會搵唔到既.
想當年(又想當年), 未結婚, 同P散左, 我都係借住部車, 有車介車, 有女介女.......:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆