上一頁下一頁
發新話題

徵人徵友(2)~係人就入來啦

收藏  |  訂閱
1.5k  34.5k

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-24 00:32 發表 查看引用來源
:smile_o10: 點止呀.. 仲有好多cd-rom咖:smile_o13:
:smile_34:  妳又知?!?!

:smile_30: :smile_30:  平時成日做開 CD-ROM??

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-24 00:36 發表 查看引用來源

:smile_34:  妳又知?!?!

:smile_30: :smile_30:  平時成日做開 CD-ROM??
:smile_o01: 都有咖.. 有d版我只會睇而唔出聲..:smile_o13:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-24 00:40 發表 查看引用來源
:smile_o01: 都有咖.. 有d版我只會睇而唔出聲..:smile_o13:
  係咪 "隔離版" 先??

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-24 00:47 發表 查看引用來源

係咪 "隔離版" 先??
:smile_45: 唓! 咩版都要見識下嘛:smile_34: ...

我反而最鍾意係去"女人心事" 到睇..

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-24 00:53 發表 查看引用來源
:smile_45: 唓! 咩版都要見識下嘛:smile_34: ...
我反而最鍾意係去 "女人心事" 到睇..
  乜妳唔係已經好見多識廣咩??

好多心事??!!   我可以陪妳慢慢傾嫁~ 哈哈哈~

但係我估妳一定係入去八下其他女仔有咩心事囉~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-24 00:55 發表 查看引用來源

乜妳唔係已經好見多識廣咩??

好多心事??!!   我可以陪妳慢慢傾嫁~ 哈哈哈~

但係我估妳一定係入去八下其他女仔有咩心事囉~
:smile_14: 我幾時有講過 ..
:smile_45: 心事同你傾做咩..
大家交流下啫:smile_13:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-24 01:02 發表 查看引用來源
:smile_14: 我幾時有講過 ..
:smile_45: 心事同你傾做咩..
大家交流下啫:smile_13:
  我等緊妳同我傾囉, 馬豆糕妹妹~

哈哈哈哈~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-24 01:05 發表 查看引用來源

我等緊妳同我傾囉, 馬豆糕妹妹~

哈哈哈哈~
衰人做cd-rom偷睇我講說話:smile_o04:

你點做人乖細佬:smile_o10:

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-7-24 01:09 發表 查看引用來源
衰人做cd-rom偷睇我講說話:smile_o04:
你點做人乖細佬:smile_o10:
  我係明睇~   我超留意妳嫁~ 哈哈哈哈~
我唔係乖細佬囉~ 我係乖細妹~

引用:
原帖由 靈慾緊扣 於 2009-7-24 01:12 發表 查看引用來源
  我係明睇~   我超留意妳嫁~ 哈哈哈哈~
我唔係乖細佬囉~ 我係乖細妹~
:smile_45: 你留意飽去啦.. 乖細妹既男人..
你今晚咁得閒咖..    我眼瞓喇... :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆