上一頁下一頁
發新話題

急急急~朋友被捉了

收藏  |  訂閱
362  60.5k

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 13:47 發表

到而家都未收到個fd既任何電話...
如果你打佢電話5通既就好大機會送左去拘留所
你要返去現場附近既派出所問問佢送左去邊
跟住去嗰度既探監登記處查到個命之后入錢比佢
多啲就冇咁辛苦。。等佢喺入面買野黎疏通啲職員
通常系15日到啦

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-22 01:55 PM 發表 查看引用來源
通常 ...
下..咁佢應該會打俾上面6個朋友先架wo~..我會等埋佢地打俾我先...再睇下點做..

唔該哂你既寶貴意見...不過愈聽愈恐怖...真係下次唔敢再上去玩

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-22 01:55 PM 發表 查看引用來源
通常 ...
正確.入面有錢買嘢!什么都不用做.坐得舒服.不過屎忽坐到黑晒

引用:
原帖由 hongkongpeoples 於 2009-6-22 02:02 PM 發表 查看引用來源
正確.入面有錢買嘢!什么都不用做.坐得舒服.不過屎忽坐到黑晒
好的..明白...不過真係唔希望呢個情況會發生

thank you 15 \days hollidays report

引用:
原帖由 中山新人狼 於 2009-6-22 09:50 AM 發表 查看引用來源
正骨場

會有咩事呢:smile_41:

除非玩緊嘢唧:smile_45:
x2 :smile_o14:

引用:
原帖由 98607077 於 2009-6-22 13:58 發表

下..咁佢應該會打俾上面6個朋友先架wo~..我會等埋佢地打俾我先...再睇下點做..

唔該哂你既寶貴意見...不過愈聽愈恐怖...真係下次唔敢再上去玩
5洗客氣
對方收既就一定要即日搞掂
遲遲都未有水到就會簽名即刻送走
所以出事當日應該就有答案

大埸都捉?我覺得這間場可能有D問題。里排成日聽到C HING 係深圳出事,都係少D去好!

引用:
原帖由 cherry8788 於 2009-6-22 02:06 PM 發表 查看引用來源
5洗客氣
對方收既就一定要即日搞掂
遲遲都未有水到就會簽名即刻送走
所以出事當日應該就有答案
件事琴日深夜兩點幾發生...到而家我班fd淨係去過派出所...之後見到佢驗尿..到而家就咩消息都無啦...又仲未放人..

所以個答案真係好唔希望咁多位師兄估既..

應該今日會有消息喎
如要錢會打電話給予你們
如不夠証據會放人的(今日)
祝你朋好好運

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆