上一頁下一頁
發新話題

男友帶我同其他人一齊玩group sex

收藏  |  訂閱
204  59.0k

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-4 09:03 PM 發表 查看引用來源

我第一次跟bf上去同佢個friend玩時已經知道啦
发我想問你係咪之前個位張左自已條仔跟左過送貨佬的女仔

嘿...愈玩愈變態....
妳愈就佢,
佢愈得寸進尺,
所以唔理佢住,
自己靜下諗清楚都啱既...

7 個妳都肯。小心!

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-4 09:26 PM 發表 查看引用來源

Thank you very much!
我真係好認真咁唸過同佢正式分開ga
不過又幾矛盾
我同佢一齊真係好開心ga
不過又真係唔想佢咁對我
雖然我都接受到3p4p,但我寧願好似呢度其他師姐咁出去玩但唔比bf知,或者去無人識g ...
如果你真係接受到3-4P,就應該幾多P都接受到,都係咁多條J,都係咁插,
問題係你男友明擺你上檯果下唔掂丫ma~學你話齋你自己出去搵食0既~
咁就咩都係你自己suffer丫~佢家陣根本係局你比人小~對你幾好都假呀!!
氹得你開心囉,咪愈來愈過份,到時仲話你自己都無反抗,真係啞口無言啦~
報警話佢設局輪姦迷姦都唔得~

雖然我唔識你地,但我總覺得佢對你好,令你覺得同佢一齊開心,
都係為左可以隨時玩你.............:smile_13:

樓主,想清楚,三思!!!!

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-4 09:26 PM 發表

Thank you very much!
我真係好認真咁唸過同佢正式分開ga
不過又幾矛盾
我同佢一齊真係好開心ga
不過又真係唔想佢咁對我
雖然我都接受到3p4p,但我寧願好似呢度其他師姐咁出去玩但唔比bf知,或者去無人識g ...
其实你都系想玩,只系唔想比身边的人知道,形象问题

回覆 94# 的帖子

楼主都话唔会同BF一世咯

引用:
原帖由 anny80h 於 2009-2-4 10:06 PM 發表 查看引用來源
楼主都话唔会同BF一世咯
我知佢唔會同條仔一世,亦唔係話佢有咩唔啱,
我都話佢接受到可以去做,唔洗討論道德問題,
你睇清楚我個point唔係話佢地打算一世就點點點,
唔一世又點點點.
而係睇唔過眼佢條仔局佢比其他人玩,驚佢再hurt多d,你明嗎?
佢本身接受到呢樣野,唔代表要比人局佢,
等如你去打鋪牌,都預左有輸贏,但無理由將d錢送比明知係老千0既人一樣~

但係你之前話果晚會另外都有三個女仔架??? 無黎度喇??? :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 filipa890328 於 2009-2-3 11:37 PM 發表 查看引用來源
舊年聖誕我男友買咗好多玩具比我做聖誕禮物,本來都無咩ge,不過近來發覺原來佢別有用心
話說佢經常同我做ge時候中意插多一支震震棒入我屎眼,佢話扮玩3p,有時要我幫佢口交時,仲插兩支入下面,等哥兩支野轉 ...
妳變了他的性玩偶!

最紧要系知道自己做紧咩,系开心,系为自己开心为自己做就得

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆