上一頁下一頁
發新話題

COPY手記.......12月13日出團紀錄

收藏  |  訂閱
392  16.6k

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 04:52 PM 發表 查看引用來源

溝女好麻煩架,
都係叫雞算啦
唔o岩聽當我無講過:smile_35:
自己沉船咁幸福,而家係講風涼話喎.

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 03:28 PM 發表 查看引用來源

真係唔知喎,
d  o靚妹其實係鍾意玩之嘛。
我都鍾意玩架,但唔知靚女受唔受

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-12-15 04:54 PM 發表 查看引用來源
WAI兄,唔好甘客气啦,都无乜大不了事情!:smile_30:
哈哈﹗﹗ 又要你擔心呢﹗﹗個次我都有少少怕怕﹗﹗  
我有d野想問下﹗﹗同我地食飯個位c兄同埋幫我認頭個位c兄係點稱呼呀﹗﹗

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 16:52 發表 查看引用來源

溝女好麻煩架,
都係叫雞算啦
師兄呢番言論好有型呀

thanks for sharing

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 04:52 PM 發表 查看引用來源

溝女好麻煩架,
都係叫雞算啦
都講得岩,容易carry

引用:
原帖由 冰之使者 於 2008-12-15 04:49 PM 發表 查看引用來源
copyboy c兄﹗﹗今次個團真係唔錯﹗﹗﹗不過我可能係第一次參團呀﹗﹗同d人唔係咁熟﹗﹗所以悶左少少﹗﹗不過見到其它兄弟玩得咁開心我都覺得好開心﹗我唯一既唔滿足既地方就係俾左麻煩團長你同埋令一位幫我認頭選女 ...
梗係一齊玩啦, 唔熟咪玩到熟囉!

放心啦, 無black list呢樣野架。
不過事實有一個全世界都唔鍾意佢既人, 唯一black list既人, 佢都可以厚著面皮咁自己走過黎架喎。哈哈

引用:
原帖由 cacoke 於 2008-12-15 04:58 PM 發表 查看引用來源

師兄呢番言論好有型呀
多謝

引用:
原帖由 gary0928 於 2008-12-15 09:39 AM 發表 查看引用來源

我想24去感受下節日氣氛......不過27我應該都可以.....
要睇下我呢個星期做化.....:smile_34:
24囡囡會多d嗎?我怕放工才去,囡囡都同人過節日氣氛

引用:
原帖由 CoreTale 於 2008-12-15 05:01 PM 發表 查看引用來源

梗係一齊玩啦, 唔熟咪玩到熟囉!

放心啦, 無black list呢樣野架。
不過事實有一個全世界都唔鍾意佢既人, 唯一black list既人, 佢都可以厚著面皮咁自己走過黎架喎。哈哈
haha.......咁勁﹗﹗係邊個咁強人呢

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆