上一頁下一頁
發新話題

『 FOREVER......』(完)

收藏  |  訂閱
299  35.2k

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:14 AM 發表 查看引用來源

我做salon 架之前自己公司黎既~~同d partner 內部有問題~~燥燥地執q 左佢囉本來打算跟住出去市區開返~~又撞中金融風暴而且舊公司又有d 手尾跟......
不過如果係hk island 開定左...有多人都肯洗 $$架..

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 04:17 AM 發表 查看引用來源

不過如果係hk island 開定左...有多人都肯洗 $$架..
其實呢家可能3月都會開囉~~~出去駁一鋪....但呢一鋪真係唔輸得,,,,,輸左死人都似~~~~

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:21 AM 發表 查看引用來源

其實呢家可能3月都會開囉~~~出去駁一鋪....但呢一鋪真係唔輸得,,,,,輸左死人都似~~~~
到時既租平好多...
唔好太擔心啦..

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 04:35 AM 發表 查看引用來源

到時既租平好多...
唔好太擔心啦..
其實租唔係太大問題因為我地有個鋪係fd 留比我地比市面便.....但人手先係問題.......因為我地之前個班底散晒架喇~~為有請人.......但請人真係好講彩數......而我呢行既人大多數都太過自我....唔接受人地意見

引用:
原帖由 多情自古空餘恨 於 2008-12-15 04:41 AM 發表 查看引用來源

其實租唔係太大問題因為我地有個鋪係fd 留比我地比市面便.....但人手先係問題.......因為我地之前個班底散晒架喇~~為有請人.......但請人真係好講彩數......而我呢行既人大多數都太過自我....唔接受人地意見
藝術家性格...haha

引用:
原帖由 jonlai 於 2008-12-15 05:05 AM 發表 查看引用來源

藝術家性格...haha
其實呢d唔係藝術家性格...其實係我呢行大部份人讀書少無遠見.......成日以為咁好有性格......跟本錯晒

睇到我好心痛

我感受到你打文既感覺

因為我都試過:smile_27:

我反而欣賞呢類文章多過搞野文章:smile_40:

點解個結局會係咁架:smile_27:

與其相見不如懷念,與其擁抱不如眷戀……

引用:
原帖由 skyline3310 於 2008-12-15 06:12 AM 發表 查看引用來源
睇到我好心痛

我感受到你打文既感覺

因為我都試過:smile_27:

我反而欣賞呢類文章多過搞野文章:smile_40:
THX...其實攪野既文章都可以寫得好好......不過可能唔係個個好似我咁有心機由3:xxam 打到7:xx am 之後再訓到1點到啦又由1:00pm 打到5:00pm........打到嘔血......唔止心痛仲腰骨痛.......不過意想不到就係竟然大家都有共鳴.....初時我仲諗無野攪有無人睇呢^^"ccccc......唉諗返起讀書都無咁叻呀....作幾百字都叫生叫死.....今次真係打左成萬字.......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆