上一頁下一頁
發新話題

講故事 (新增內容: 下集大結局 )

收藏  |  訂閱
446  69.9k

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 04:06 PM 發表 查看引用來源

係呀,letuhot比我個網用到
宜家試upload頭像同簽名睇會點
得喇喎,好野....

睇到頭像only

未見簽名相

ps. 我諗係街見到妳都會認得.............會好想同妳say hi........

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 04:06 PM 發表

恭喜晒:smile_35:

上海妹妹...好正啊...:smile_38:

等咁耐都係值回票價既....

辛苦你啦...

edenangleal:岩你用就好!

american1234: 好少意思, 唔好咁客氣! 偶像用得放心, 我地睇得開心!!!

有一次我係呢度識左條女...!

傾左一倫, 交換左個msn.....之後佢好大方咁....

開著個 msn 個 cam...係我面前 真人表演....

本身已經係著住件性感內衣...沖完涼...!

之後, 佢愈玩愈激....除左件衫...俾個波波我睇....!

再之後, 更激....除賣條底褲....佢放個鏡頭落佢個 pussy 度..

另一只手, 係咁摸自己個西...!...之後佢申只手指俾我睇...見到一條水....透明水..線.....d西水好sticky...好似條白色線.....

成只西...俾我睇晒....!正...!!!!

引用:
原帖由 劍俠三少爺 於 2008-12-6 04:13 PM 發表 查看引用來源
上海妹妹...好正啊...:smile_38:

等咁耐都係值回票價既....

辛苦你啦...
要多謝letuhot至真啦
我都找到好耐

引用:
原帖由 EdenAngela 於 2008-12-6 04:06 PM 發表 查看引用來源

嘩...好你令wo
身材仲正:smile_47: :smile_47:
做你男友真係日日都想黎....:smile_46:

引用:
原帖由 letuhot 於 2008-12-6 04:14 PM 發表 查看引用來源
edenangleal:岩你用就好!

american1234: 好少意思, 唔好咁客氣! 偶像用得放心, 我地睇得開心!!!
我地要多謝你....唔係你邊樹有靚相睇啊...:smile_38:

引用:
原帖由 Ironman08 於 2008-12-6 04:15 PM 發表 查看引用來源
有一次我係唸度識左條女...!

傾左一倫, 交換左個msn.....之後佢好大方咁....

開著個 msn 個 cam...係我面前 真人表演....

本身已經係著住件性感內衣...沖完涼...!

之後, 佢愈玩 ...
唔係掛....咁激....:smile_38:

我就無你咁鬼好彩....:smile_22:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆