上一頁下一頁
發新話題

(11月8日)星期六...CP住御信4星酒店...花都唱K遊花街...(人仔420) 包客房唱K飲酒

收藏  |  訂閱
289  6.1k

ching收到
( :smile_47: ...)

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-11-5 01:31 PM 發表
系條女問題,其實即是包夜任你黎!做唔做到好睇條女態度!
食埋伟哥,应该可以三连发!

唉 ~ ~ 今個月做左 煨閪...................... 下個月先 join ching 團.
不過都推一推先..................
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 owl_2005 於 2008-11-5 01:50 PM 發表
唉 ~ ~ 今個月做左 煨閪...................... 下個月先 join ching 團.
不過都推一推先..................
:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:
我都系唔,过两个月先join啦!

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-5 12:44 PM 發表 查看引用來源
我黎啦,copy兄!
今日咁早開工, 搵多d請食反呀, 電話仔!!!:smile_30:

引用:
原帖由 喪d0男 於 2008-11-5 12:56 PM 發表 查看引用來源
COPYBOY ching, 有D興趣,有D野想問...

258點解? 5舊=1q? 8=overN?
可吾可以 2pair 1房?禁又好玩D,房錢share?( 好似幾好禁... )
我禁問請見諒 :smile_35:
你所講既係全對, 至於你中意點玩只要你氹得掂囡囡的話就得啦, 房錢就1間170, 你要幾間自己諗啦, 名頍有限, 係就快d吹夠分pm團長啦!!!!

引用:
原帖由 苦主brother 於 2008-11-5 12:47 PM 發表 查看引用來源
全部都系隱形人......
係呀, 苦主c兄, d brother隠哂形呀, 你捨得現身未呀!!!

引用:
原帖由 whwhfun 於 2008-11-5 02:44 PM 發表 查看引用來源

係呀, 苦主c兄, d brother隠哂形呀, 你捨得現身未呀!!!
佢話貴喎,去天我平多一百幾十!:smile_13:

甘正既團要推多推....!!! :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 coke-Ultra 於 2008-11-5 01:39 PM 發表 查看引用來源

食埋伟哥,应该可以三连发!
"連"發3q有難道,連2都ok如訓夠
我最多試過晚飯前1q, 飯後1q,零晨1q, 一醒又1q, 點知之後沖完涼無幾耐突然又想, 又來1q...:smile_47:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆