上一頁下一頁
發新話題

提前 【扮鬼嚇女】 有相報告 夜遊次@約定3rd [ 閱讀權限 80 ]

收藏  |  訂閱
214  12.4k

thx report

引用:
原帖由 金田717 於 2008-10-31 11:17 AM 發表 查看引用來源
thx report
thanks for your thx report :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-31 10:24 AM 發表
早晨  
千年老友,燒賣&燒賣嫂,Moussa &侯任西嫂,C公&C9, 濟公 & 袁彩人 ,士啤哥 & 士啤嫂 ,聞雞起舞 &雞母  
恭喜費sir 又加分

引用:
原帖由 濟癲 於 2008-10-31 11:09 AM 發表 查看引用來源
咪腩再講風涼話
事情發生係你身上
你就唔會咁講:smile_45:  
我無受過委屈咩,一句字眼錯話賣廣告,人地大字標題就芧樹,
"幸福唔係必然,唔扣你分已經算係甘"

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-10-31 11:24 AM 發表 查看引用來源

恭喜費sir 又加分
今日咁得閒 :smile_14: :smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 ha-ha-ha 於 2008-10-31 11:10 AM 發表 查看引用來源
名牌即係名牌  
就連你都話我:') :')
長生天啊"有誰共鳴"昂然踏着前路去......:smile_13: ...追趕.....:') :') :')

引用:
原帖由 Moussa 於 2008-10-31 11:24 AM 發表 查看引用來源

恭喜費sir 又加分
若果可以解決細費難題
若果可以有人共鳴
我寧可扣7000分:') :')

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-31 11:31 AM 發表 查看引用來源

若果可以解決細費難題
若果可以有人共鳴
我寧可扣7000分:') :')  
祝你解開難題

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-10-30 02:47 PM 發表 查看引用來源
夜遊次@約定1st
【On 99 揸好個臀迎中秋 】有相報告
http://www.188channel.com/viewthread.php?tid=8070886&extra=page%3D1

夜遊次@約定2nd
【以酒會友】約定約得好、唔會燒數簿
http://www.discuss.c ...
衷心鳴謝:
.八神    (報告草稿、相片修改、上存、貼相)
david84lnk (攝影)
費Sir      (報告
)

Moussa再次join我地
party

szesze1025,燒賣,david84lnk,聞雞起舞
首次參與,如有招待不週,敬請原諒:smile_15:

最衰冇去啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆