上一頁下一頁
發新話題

盈天使~徵朋友傾譏..24歲以上..型仔靚女快d入黎la...都想徵男朋友(part 24)

收藏  |  訂閱
744  6.0k

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 06:31 PM 發表 查看引用來源

我覺得識得吹水傾得開心就已經ok嫁啦...
但係我想左擁右抱~~~~~~~:smile_47:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 06:32 PM 發表 查看引用來源

咁又係..真係要向你學習吓...
咁又唔好講話學習...大家都係朋友姐...

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 06:33 PM 發表 查看引用來源

但係我想左擁右抱~~~~~~~:smile_47:
原來你係...咸濕仔...:smile_14:

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 06:34 PM 發表 查看引用來源

咁又唔好講話學習...大家都係朋友姐...
朋友~~~~~~~~~~

係喎 你有樣野一定有經驗..就係戀愛

你老公當日點媾你架 ?

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 06:35 PM 發表 查看引用來源

原來你係...咸濕仔...:smile_14:
有邊個男人唔咸濕吖~~

你老公咸唔咸濕吖~~:smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 06:36 PM 發表 查看引用來源

朋友~~~~~~~~~~

係喎 你有樣野一定有經驗..就係戀愛

你老公當日點媾你架 ?
講真...我覺得我應該同佢性格應該要相反...因為我性格太man...但我覺得佢性格太soft...
但我覺得大家d興趣都係差唔多囉...就係吹水, 行街, 電腦, 電單車.......

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 06:40 PM 發表 查看引用來源

講真...我覺得我應該同佢性格應該要相反...因為我性格太man...但我覺得佢性格太soft...
但我覺得大家d興趣都係差唔多囉...就係吹水, 行街, 電腦, 電單車.......
咦~~~我性格都好soft個喎

即係我都要識返d man既女仔 !!!!!

勁呀 ! 電單車...!

你一定好大膽啦 我連水上電單車都緊張到要捉緊個柄..

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 06:38 PM 發表 查看引用來源

有邊個男人唔咸濕吖~~

你老公咸唔咸濕吖~~:smile_30:
依家唔係太咸lu...:smile_13: :smile_30:

引用:
原帖由 funnyboypat2 於 2008-10-26 06:42 PM 發表 查看引用來源

咦~~~我性格都好soft個喎

即係我都要識返d man既女仔 !!!!!

勁呀 ! 電單車...!

你一定好大膽啦 我連水上電單車都緊張到要捉緊個柄..
我覺得太man既女仔都唔係太好...因為自己係會覺得嚇走晒d男人...所以好彩嫁左如果唔係一定無人要...其實...拍拖既野岩feel就已經ok...

引用:
原帖由 HI我係家慧 於 2008-10-26 06:42 PM 發表 查看引用來源

依家唔係太咸lu...:smile_13: :smile_30:
哈哈哈~~~~~~~~~~~~:smile_30:

咁都得..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆