上一頁下一頁
發新話題

同老婆睇完套av之後做愛竟然...

收藏  |  訂閱
169  19.1k

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-16 21:04 發表 查看引用來源

師兄你係咪講呢一隻大波淫娃呀?🤭🤭
呢啲女真係引男人屌,咁大波仲要背心,成條長乳溝露晒出黎,仲要加條長頸鍊吊咀係乳溝前掃下掃下,男人睇到真係慾火出晒黎。

附件

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-17 09:58 發表 查看引用來源

呢啲女真係引男人屌,咁大波仲要背心,成條長乳溝露晒出黎,仲要加條長頸鍊吊咀係乳溝前掃下掃下,男人睇到真係慾火出晒黎。
果然引人入性!😬

引用:
原帖由 幪面超人 於 2024-9-17 09:58 發表 查看引用來源

拉开的睇入啲!意淫都好興奮!

引用:

我家小淫娃咁密實🤭唔算引男人屌啩?唔算意淫啩?🤭🤭

附件

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-17 09:55 發表 查看引用來源

後生仔性慾強好多時都心急只求一插,年長嘅除咗插仲識得視覺享受,OL加高跟鞋絕對係首選😆
哈哈哈性慾強呢樣野不管咩野年齡層都係應該既

其實呢, 尋晚先至因為一d 爭執野屌9 左皇上諗起都仲有少少火
但一件事還一件事, 講起亦不得不表揚一下佢
呢位人士搞野好識得take his time 囉, 搞一次花兩個鐘或以上好普遍
有時佢接我放工, 一入門口就砌我, 完事已經成八點幾九點
情況許可就再出去食宵夜, 否則既話晚餐就係一個杯麵搞掂

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 11:11 發表 查看引用來源

哈哈哈性慾強呢樣野不管咩野年齡層都係應該既

其實呢, 尋晚先至因為一d 爭執野屌9 左皇上諗起都仲有少少火
但一件事還一件事, 講起亦不得不表揚一下佢
呢位人士搞野好識得take his time 囉, 搞一次花兩個 ...
可以搞成2個鐘咁耐,會唔會攰得滯,另一方面性慾吾一定個個都咁強,尤其女人可以好兩極

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:14 發表 查看引用來源

繼續講 你地睇D av主要係邊個負責搵架?
同埋仲有咩野題材? 睇完先做定係邊睇邊做?

你講既好多玩意我都有, av直到現時為止好多都係我搵囉, 其實不知幾想老公幫吓手...
過程我覺得幾得意架, 就好似上網shopping ...
我同我老婆拍緊拖已經一齊睇av,做愛之前好多時都會睇下助興🤭
所有av都係我搵我download嘅,種類就乜嘢都有 OL、老闆/同事同秘書偷情(我老婆一向都係做秘書同私人助理所以呢啲片會好多,因為佢會有多啲代入感)人妻偷食、熟女、母子相姦、強姦、亂倫、3P、多P、巨根真係應有盡有
老婆同我做愛,好多時都會做一啲av裏面嘅角色扮演,帶入一啲現實唔會有嘅情節助興
我同老婆都會玩得好有代入感🤭🤭
我老婆同我呀對性都係好開放,會有性方面嘅交流包括大家嘅性幻想
如果唔係大家結咗婚咁多年,邊會有咁多新鮮感🤭🤭仲點可以維繫到平均一個星期做兩次或者更多?
好似我個帖嘅標題,係同老婆突然間睇一套舊片然之後去做愛
個套片基本上嘅主題係個老公出賣個老婆,之後個老婆接受咗,其中一幕我老婆感到最興奮嘅係個老婆喺老公面前畀四個男人玩

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2024-9-17 08:39 發表 查看引用來源

Yeah! 除weekend 以外每次搞野幾乎都係放工一入門口就發生
似乎上左年紀既老人都鍾情OL 高跟鞋既打扮
我四十幾歲都唔算係上咗年紀嘅老人家,我好後生嘅時候已經係好鍾情短裙黑絲吊襪帶高踭鞋腳打扮
因為我老婆一直都係做秘書或者私人助理經常都會咁樣打扮返工,基本上我日日都見

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2024-9-17 09:55 發表 查看引用來源

後生仔性慾強好多時都心急只求一插,年長嘅除咗插仲識得視覺享受,OL加高跟鞋絕對係首選😆
我絕對同師兄係一樣,所以我老婆好多絲襪、吊襪帶、高踭鞋、情趣內衣🤭🤭

引用:
原帖由 mm28 於 2024-9-17 12:13 發表 查看引用來源

我四十幾歲都唔算係上咗年紀嘅老人家,我好後生嘅時候已經係好鍾情短裙黑絲吊襪帶高踭鞋腳打扮
因為我老婆一直都係做秘書或者私人助理經常都會咁樣打扮返工,基本上我日日都見 ...
我同你一樣細細個已經戀腳,中意短裙高踭鞋,不過老婆吾係OL,所以唔會有呢啲打扮,C兄真係幸福有個咁樣打扮嘅老婆,坦白講吾係咁多女人肯咁著,一來年紀開始大,二來工作上除非金鐘中環甲級寫字樓,否則吾好著到咁行,因為工作身邊女同事吾會咁著,工作性質又唔使見客,如果自己咁樣著會格格不入,加上人到中年會肥,短裙高踭鞋吾係咁多女人駕馭到😆

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆